用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 麗港城迦南08-09 n1朋友仔快o的入黎啦!
樓主: mudlay
go

麗港城迦南08-09 n1朋友仔快o的入黎啦! [複製鏈接]

大家好, 我囝囝亦報讀了迦南am 08-09, 在此題目亦上來溜灠很多次,但第一次留言. 看見有時有些人會間中中傷迦南, 但佢地都好多時不負責任地講完就走左去. 證據又不足. 我初時亦有些被嚇怕, 但當我o既囝囝in的時候比其他兩間更開心.看見老師都幾年青, 校舍亦好乾淨. 所以我現在最後決定都係迦南(雖然另一間我都有比留位費), 各位家長, 九月見. (記住, 千祈唔好比d不負責任的網友打擊你地o既自信心)

原文章由 Boxer06 於 08-1-17 22:07 發表
MING ,請問你會搵邊間PLAYGROUP?

未決定,仲搵緊.

各位請收pm

原文章由 RhythmBB 於 08-1-17 22:19 發表
大家好, 我囝囝亦報讀了迦南am 08-09, 在此題目亦上來溜灠很多次,但第一次留言. 看見有時有些人會間中中傷迦南, 但佢地都好多時不負責任地講完就走左去. 證據又不足. 我初時亦有些被嚇怕, 但當我o既囝囝in的時候比其 ...

我諗你完全誤會,無人願意會惡意中傷任何一間幼稚園,而係知情下講番事實,都係想比多個意見大家,加上如果我明知間學校係咁都照比自己個仔讀,我至係不負責任既daddy,至於證據,小朋友唔識講,連行內d人同家長都有講係咁樣情況,我只係聽完覺得自己有責任過濾左,再幫自己個仔決定去留,咁都叫無自信咩?
當然讀唔讀係家長決定,我只係提供自己所知.無人話迦南唔好,我所知九龍塘個間迦南都好好.希望你唔好過份敏感.

Ming,

Would u please also PM me, 我都想知呀! thx!

June

原文章由 ✿MING✿ 於 08-1-17 11:00 發表
迦南都收左我仔仔讀n1下午,但經一問,至知道原來呢間要走鬼.....同收生超額.....詳情唔方便講太多,但我就唔會同bb去比入學費啦.....搵playgroup同佢返住先,等足齡時至正式入去心儀幼稚園好d..... ...

Ming,

Pls PM to me, tks!

QQueen

我都想知呀!

係乜野事呀ming? 可否pm告知?

ming, can you PM me too? Thanks

hi,ming,請問係什麼事呢?請pm話比我知好嗎?thx

hi, ming,
我剛收到信, 收我個仔, 24號交留位費, 可否pm告知有什麼事, 因為有另一間上個月已收左我個仔, 我亦比左留位費.

Hi Ming,

Still waiting your PM, please send me message, tks!

QQueen

Hi Ming,

please also PM me coz I am now searching for n1 for my little daughter. thx.

有咁大問題咩?

不過咁喎,我囝囝讀開迦南,又唔覺得有咁大問題喎...

原文章由 ✿MING✿ 於 08-1-17 11:00 發表
迦南都收左我仔仔讀n1下午,但經一問,至知道原來呢間要走鬼.....同收生超額.....詳情唔方便講太多,但我就唔會同bb去比入學費啦.....搵playgroup同佢返住先,等足齡時至正式入去心儀幼稚園好d..... ...

Hi Ming,

Could you also PM me as I need to consider whether I pay the registration fee on 24/01.  Thanks!!

原文章由 mudlay 於 08-1-22 21:26 發表
不過咁喎,我囝囝讀開迦南,又唔覺得有咁大問題喎...

都無計啦,我未比錢,仲有權幫個仔選擇更好呀,最緊要你覺得無問題,就ok啦.我d資料都係比未入讀既bb媽參考參考呢.

Hi Ming

please also PM me as I am now searching for n1 for my son, thanks.

原文章由 ✿MING✿ 於 08-1-23 10:29 發表

都無計啦,我未比錢,仲有權幫個仔選擇更好呀,最緊要你覺得無問題,就ok啦.我d資料都係比未入讀既bb媽參考參考呢.

Ming,

我個囡囡都會九月入讀(考慮中). 可否PM d資料我參考參考呢?
Thanks!

QQueen

Ming,
可否PM d資料我參考參考呢?
Thanks!

Hi Ming,

Could you pls PM the info. for me?

Thanks a lot!

Ming, please PM me too. THanks. My son got accepted into Kln Tong's am class.. not sure if I should register. Thanks.
‹ 上一主題|下一主題