用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 堅道真光 08-09 K1
go

堅道真光 08-09 K1 [複製鏈接]

有無人收到 堅道真光 08-09 K1 取錄信呀 ?? 

收咗我囡囡 PM .

我想問佢地係唔係直升真光小學 KA ??
   0    0    0    0

我記得個校長講話可以直升小學喎

除了當年開校第一年外,之後全部可以直升大坑道小學。

原文章由 LiBoBo 於 07-11-27 20:12 硐表
有無人收到 堅道真光 08-09 K1 取錄信呀 ?? 

收咗我囡囡 PM .

我想問佢地係唔係直升真光小學 KA ??

剛開信箱,都收左我9月細女~am~~><"""
寶血am定堅道真光(可直升小)am好....!??

剛收到信,都收咗我個女讀am

醒目開學勳章

蛋蛋媽,
恭喜 !比我選真光。
但你車程遠嗎?對我來講,太遠了,環島遊,冇可能報到
咁你有冇報大坑果間?
原文章由 蛋蛋媽410 於 07-11-28 14:50 發表
剛開信箱,都收左我9月細女~am~~>

醒目開學勳章

蛋蛋媽,
不過唔記得講,果日去寶血,見個個小朋友都好醒,放學排隊時,好多主動同我三唔識七打朝乎,走時仲講byebye,揮埋手。好bright,好開心咁,教到d小朋友咁,都幾難得!
原文章由 peaceaa1122 於 07-11-28 16:58 發表
蛋蛋媽,
恭喜 !比我選真光。
咁你有冇報大坑果間?

大坑真光, 除咗校舍比"堅道真光"大之外, 仲有無其他分別 ka

佢地個教學模式 etc

我地coming sat 12:00 in 大坑真光

講真, 我勁唔想亞女讀 pm 囉, 可惜堅道真光就收了 pm

If you want to know HKTL, please see my comments # 5 - 7 at this link:
http://forum.baby-kingdom.com/redirect.php?tid=1215005&goto=lastpost#lastpost
原文章由 LiBoBo 於 07-11-28 20:47 發表
大坑真光, 除咗校舍比"堅道真光"大之外, 仲有無其他分別 ka
佢地個教學模式 etc
我地coming sat 12:00 in 大坑真光
講真, 我勁唔想亞女讀 pm 囉, 可惜堅道真光就收了 pm ...

原文章由 peaceaa1122 於 07-11-28 16:58 發表
蛋蛋媽,
恭喜 !比我選真光。
咁你有冇報大坑果間?

殷殷媽~
我都係環島遊呀~今week同你一樣去in大坑,但今次冇咩信心喇~!
星期一比埋堅道留位費先算呀.....
好似你講,讀寶血我已好滿足,校長同主任(talk過phone)都十分nice,同蛋蛋睇過好多次寶血vcd+相~如唔讀我會有可惜....

但講~中小學,TL真係~dream school....
可能捱3年遠kg,直上小學.....(但見有topic say堅道唔係直上....@@!?)
‹ 上一主題|下一主題