用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 英華放榜啦!
go

英華放榜啦! [複製鏈接]

我仔仔有份, 今晚真的瞓得落啦!
   0    0    0    0

恭喜!!

回覆 #1 OJJ 的文章

我仔仔也錄取了! 開心到睡不著啦!
心臟跳的好快啊

Wishing You All the Best !!

我囝囝都榜上有名,被英華取錄了 !

不過昨天亦被 St. Paul's Co-Ed 取錄了,故已決定不會註冊英華,讓位給其他小朋友。另外亦會讓出 SFA、GT 及 高主教共 4 個學額給其他 Waiting List 的小朋友 ,衷心希望其他 Waiting List 的小朋友早 d 有好消息。

Wishing You All the Best !!

原文章由 HITOMI 於 07-11-26 12:14 AM 硐表
我仔仔也錄取了! 開心到睡不著啦!
心臟跳的好快啊

[ 本文章最後由 SheungNgorNO.1 於 07-11-26 00:25 編輯 ]

MY SON ALSO GET INTO YING WA LA!!!!!

恭喜大家!
12月21日迎新會會不會見到大家呀?

原文章由 kerrie0201 於 07-11-26 00:28 硐表
MY SON ALSO GET INTO YING WA LA!!!!!

原文章由 SheungNgorNO.1 於 07-11-26 00:22 硐表

不過昨天亦被 St. Paul's Co-Ed 取錄了,故已決定不會註冊英華,讓位給其他小朋友。另外亦會讓出 SFA、GT 及 高主教共 4 個學額給其他 Waiting List 的小朋友 ,衷心希望其他 Waiting Li ...

I am on the list too.  This is the 1st offer so far up to now.

See you all BK parents in YW.  Good nite.....

回覆 #1 OJJ 的文章

那是一定要去共襄盛舉啦~
到時大家來相認啊!!

原文章由 OJJ 於 07-11-26 00:34 硐表
恭喜大家!
12月21日迎新會會不會見到大家呀?

Yes, i must be there

Also congratuation to all YW boy's mum

好開心呀, 雖然我吾係apply ying wa, 不過入到頭輪真係訓得個好覺喇....
希望明天我都一樣啦... (你地係米上網check ka)

HI 頭先我等到訓著左呀, 老公check左叫醒我呀, 我而家心仲跳緊呀 感謝主!:loveliness:

原文章由 HITOMI 於 07-11-26 00:40 硐表
那是一定要去共襄盛舉啦~
到時大家來相認啊!!

原文章由 SheungNgorNO.1 於 07-11-26 00:22 硐表

不過昨天亦被 St. Paul's Co-Ed 取錄了,故已決定不會註冊英華,讓位給其他小朋友。另外亦會讓出 SFA、GT 及 高主教共 4 個學額給其他 Waiting List 的小朋友 ,衷心希望其他 Waiting Li ...

點解你決定揀st.paul放棄其他呀?

回覆 #12 OJJ 的文章

It is the first time I talk here.  My son also got admitted.  Nice to meet you all.

SheungNgorNo.1
你的小朋友很叻, 全部也收他,
請問他讀那間幼稚園呢?

恭喜各位

因為 SPCC 一向是我們的首選,主要原因是 SPCC 校風純樸、學術及體藝方面(尤其是音樂)成績俱佳、屬男女校,連唯一校舍地方不足的問題亦將於來年得到解決。

不過都十分欣賞英華及優才等學校,放棄他們實覺得非常可惜的,尤其捨不得他們均有超級一等一好校長 !!

原文章由 美人一號 於 07-11-26 12:51 AM 硐表

點解你決定揀st.paul放棄其他呀?

[ 本文章最後由 SheungNgorNO.1 於 07-11-26 01:40 編輯 ]

原文章由 pinnochio 於 07-11-26 00:55 硐表
It is the first time I talk here.  My son also got admitted.  Nice to meet you all.

U are late, but also in right time

我姪仔也收了

Can all the YW Boy's mum tell me which kindergarten that your baby came from?????

My boy came from York Kindergarten

衷心祝福你心想事成!  :loveliness:
我地係上網check ka.

之前擔心到瞓唔著 ,  現在開心到瞓不著.

原文章由 Little_cy 於 07-11-26 00:42 硐表
好開心呀, 雖然我吾係apply ying wa, 不過入到頭輪真係訓得個好覺喇....
希望明天我都一樣啦... (你地係米上網check ka)
‹ 上一主題|下一主題