用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 終於收到金馬倫道迦南取錄信!!!
樓主: cy36baby
go

終於收到金馬倫道迦南取錄信!!! [複製鏈接]

原文章由 Geemama 於 07-11-24 23:00 硐表
我都收到想請問點樣揀上午OR下午班?
校方決定?
同埋想請問有無人知佢PN班並有幾多個位(上下午加埋)
THX!

封信會釘上一張入數紙, 上面有寫am or pm class.

原文章由 shelleym 於 07-11-25 10:59 硐表
Geemama,
Long time no see...
I receive the letter too.. I choose AM class but they offer PM class now.. I asked them and they said because our baby is not 2 years old when Sep 08, therefore, they can ...

Shelleymn,
My bb is also not 2 years old when Sept 08, so he is accepted by Cannan as PM class.  However I am quite worry whether my son can used to the living cycle.  He could not have afternoon nap, oh! poor.

我都收到ar!!30/11註冊,上午班!我想問係咪8月開課呢?因為我見到入數紙寫住上午班8月!!

原文章由 yanput 於 07-11-26 01:01 硐表
我想問係咪8月開課呢?因為我見到入數紙寫住上午班8月!!

係ar,出年8月入學

我都收到信喇, 明年入讀n1, 12月1日登記

我都收到信呀.
我想問註冊果日要唔要帶埋小朋友去呀?????
[img align=right]http://www.sanrio.co.jp/characters/cinnamon/images/cn_koushin.gif[/img]

原文章由 shelleym 於 07-11-25 10:59 硐表
Geemama,
Long time no see...
I receive the letter too.. I choose AM class but they offer PM class now.. I asked them and they said because our baby is not 2 years old when Sep 08, therefore, they can ...

hello~我睇番張application form我原來係揀上午班嫁,我仲以為張form無得揀,所以問下你地. Anyway,應該唔會讀呢間, 去interview都係取經驗睇下阿女既反應

我都收到信了, 請問各位媽媽其實為什麼會選擇迦南呢?

我bb因為參加了迦南playgroup, 所以若他升上n1應該會較容易適應。不過我都有幫仔仔報讀其他nursery,看看情況再決定。

原文章由 LovelyBB06 於 07-11-26 13:12 硐表
我都收到信了, 請問各位媽媽其實為什麼會選擇迦南呢?

我都收到信, 不過未必會讀, 仲有其它選擇, 主要因為它較為商業化.

我個女都係上午班, 8月組, 可以做同學

我囝囝都收到信了.都係返上午的. 1/12交註冊費...

咁啟思同迦南邊間較好d?
原文章由 GCPG 於 07-11-26 15:00 硐表
我都收到信, 不過未必會讀, 仲有其它選擇, 主要因為它較為商業化.
[

好開心,我都收到信啦,上午班

30.11.2007 註冊

原文章由 GCPG 於 07-11-26 15:00 硐表

GCPC:

請問它怎樣商業化? 我識睇呀?

我都收丁昨日都收到信喇, 30/11註冊

hi GCPC:

我都好想知, 請問它怎樣商業化? 點睇呢?

我都收到信喇, 上午班. 1/12註冊
http://hk.myblog.yahoo.com/yikmeim

原文章由 Monty 於 07-11-26 08:34 AM 硐表

係ar,出年8月入學

你係咪卓瑤媽咪?我係俙彤媽咪!我地又一齊返n1la!希望可以同一班!我改左今日已經註冊左la,可以唔洗帶小朋友去,手續好簡單,好快,主任話,大約出年4月時,要去多次註冊,到時就係買書.買校服!

原文章由 yanput 於 07-11-27 18:50 硐表

你係咪卓瑤媽咪?我係俙彤媽咪!我地又一齊返n1la!希望可以同一班!我改左今日已經註冊左la,可以唔洗帶小朋友去,手續好簡單,好快,主任話,大約出年4月時,要去多次註冊,到時就係買書.買校服! ...

hello....原來你都有上bk架...
點解今日唔見你囡囡ge??
係ar....希望做到同班同學la.....
e....可以改日子ar,咁我聽日打 問吓先,
咁我睇吓可唔可以改星期四果日先,
咁星期五唔駛專登出黎ma....
‹ 上一主題|下一主題