用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想搵游水partner (九龍區)
go

想搵游水partner (九龍區) [複製鏈接]

小朋友今年6歲, 之前係斧山道泳池學完暑期半私人班, 但因另一parnter 不想在冬天游水, 所以之前上個月post 過&已搵到另一partner, 但因為那位小朋友level 都幾高, 但我小朋友就只係剛剛開始學識浮, 所以大家level 不同, 老師會幾難教, 所以希望今次再post 一次出o黎, 希望可以搵到大家同level 嘅小朋友一齊學游水, 如果大家有興趣, send pm 比我呀! thx.
   0    0    0    0

你小朋友幾大呀? 我囝囝4歲, 學完bb班, 我住牛池灣gar, 你PM 資料比我丫, 例如上堂時間, 學費.....

斧山道泳池係咪暖水池?
原文章由 midcochow 於 07-11-23 00:27 硐表
小朋友今年6歲, 之前係斧山道泳池學完暑期半私人班, 但因另一parnter 不想在冬天游水, 所以之前上個月post 過&已搵到另一partner, 但因為那位小朋友level 都幾高, 但我小朋友就只係剛剛開始學識浮, 所以大家level 不 ...

longbb

已pm 給你, 你check 吓啦, 但我唔記得覆你斧山道泳池係咪暖水池, 所以係度覆埋你啦, 斧山道泳池係暖水池o黎o架, 你放心啦.

原文章由 longBB 於 07-11-23 09:16 硐表
你小朋友幾大呀? 我囝囝4歲, 學完bb班, 我住牛池灣gar, 你PM 資料比我丫, 例如上堂時間, 學費.....

斧山道泳池係咪暖水池?

midcochow,

Please check PM.

Midcochow,

Please check PM,Thanks.
活得幸福的女人

chaimum

我收唔到你嘅pm wor, 不過我都send 左pm 給你, 你check 吓啦.

原文章由 chaimum 於 07-11-23 11:54 硐表
midcochow,

Please check PM.

ngyanting

收到你嘅pm, 我已回覆, 你check 吓啦.

原文章由 ngyanting2000 於 07-11-23 12:30 硐表
Midcochow,

Please check PM,Thanks.

Please check PM

Thanks
‹ 上一主題|下一主題