用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 想統計今年校際朗誦得獎成績-邊間學校? ...
樓主: 花花66
go

想統計今年校際朗誦得獎成績-邊間學校? [複製鏈接]

原文章由 elsa2005 於 07-12-14 22:07 發表

係小學五六年級普通話女子組。

另外,昨晚的中學三四年級普通話男子組也沒有冠軍,只有一亞二季。

至於評判給予的比賽分數,有d評判係例牌高,有d係例牌低。已知今年最高的分數是96分 , 真係超高,個場的亞軍是93分。 ...

嘩!!!! 96分真係好好好高喎, 知唔知位評判個名呀?? 希望第時我小朋友咁好彩遇到她/他就好啦   千萬唔好遇到你講的另一評判呀!

醒目開學勳章 王國長老

嘩! 咁狠 遇到佢真係唔好彩了
原文章由 elsa2005 於 07-12-14 10:07 PM 發表
今年也有一場比賽,季軍係80分,即係話除三甲外,其他參賽者的分數都低過80分,而一般來講一張優良獎狀是好基本可以得到的(只要順利完成,絕大多數有8字頭分數),但遇到呢位評判就唔好彩了

想問吓點解NON-OPEN都有NATIVE ENGLISH SPEAKING
STUDENTS ?  佢哋唔係要報"OPEN"咩 ?

原文章由 elsa2005 於 07-12-14 22:07 發表

另外,昨晚的中學三四年級普通話男子組也沒有冠軍,只有一亞二季。

至於評判給予的比賽分數,有d評判係例牌高,有d係例牌低。已知今年最高的分數是96分 , 真係超高,個場的亞軍是93分。 ...

原文章由 鳳梨 於 07-12-9 22:51 發表
小一, 二中文故事:

冠軍: 太古小學
亞軍: St. Mary
季軍: DGS (3 位)  & 1 boy (school ?)

小一, 二中文故事
冠軍 : 太古小學 92分
亞軍 : St. Mary 88分
季軍 : DGS (3位) & 1 boy (school ?) 87分

亞軍小女是也, 分數距離冠軍差 4 分, 本人感到絕對公平, 因冠軍質素超班, 佩服佩服

我小朋友參加個場(普通話獨誦),有人只有72分TIM. 我見好多都係7X分. 85分冠軍.
‹ 上一主題|下一主題