用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 揀咗荃灣聖母幼稚園返學嘅朋友入嚟傾吓!! ...
go

揀咗荃灣聖母幼稚園返學嘅朋友入嚟傾吓!! [複製鏈接]

我揀咗荃灣聖母幼稚園比囡囡返學,但囡囡日日都同我講話想讀迦南幼稚園,真係比佢激死!
   0    0    0    0

綽琳 BeBe 係瑪嘉烈醫院出世喇,出生時體重3.75kg

聖母好呀, 佢地好比心機去教小朋友.

想問一下, "聖母"多唔多新移民讀架??
Tks!!

我女兒都會讀這間,是上午班:
我覺得這間學校的老師比荃浸的有愛心

其實會唔會係荃浸啲老師年紀較大,所以咁呢??
但我覺得聖母環境好似好啲,而荃浸好似舊啲…

原文章由 clylcwlnh 於 07-11-17 00:46 硐表
我女兒都會讀這間,是上午班:
我覺得這間學校的老師比荃浸的有愛心

綽琳 BeBe 係瑪嘉烈醫院出世喇,出生時體重3.75kg

我都同仔仔 IN咗聖母 , 但未收到信, 咁係咪即係唔收呢 , 而家荃浸收咗仔仔讀 下午班, 但又想等埋聖母通知先決定,  我其實都鐘意聖母多少少 , 各位家長你又點睇呢 ?

原文章由 梓睿媽媽 於 07-11-19 13:55 硐表
我都同仔仔 IN咗350004/845
, 但未收到信, 咁係咪即係唔收呢 , 而家荃浸收咗仔仔讀 下午班, 但又想等埋聖母通知先決定,  我其實都鐘意聖母多少少 , 各位家長你又點睇呢 ? ...

15/11已收到信,即時留位,你可致電聖母問清楚.荃浸束縛些,老師欠方法,對小朋友急一些,本人小許意見!
‹ 上一主題|下一主題