用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 卓衡父母
go

Smoking [複製鏈接]

原文章由 joeykcwu 於 07-11-11 03:40 發表
吸煙事件已經通知左校長,佢話好多謝報料o既家長!叫我嚮度通知返大家!

唔該晒你!請問學校會否在上學期完之前有問卷給家長問對老師的意見?我大仔的幼稚園就有,唔知樂基有沒有? 我覺得老師沒有跟家長聯絡!除了一次老師致電問為什麼每天也遲過12點才接囡囡外! 真是3個月以來一個電話主動告知小朋友情況或了解小朋友的情況也沒有!:cry:

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

原文章由 joeykcwu 於 07-12-1 18:03 發表

冇話唔比呀!唔好影響到小朋友就得啦!

依家梗係搵鬼教英文啦!你真搞笑!

比你笑鬼死
每個人的特性,嗜好是應被尊重的,但作為一個教師都應尊重一下自己的職業,都係那一句啦,唔好影响小朋友

原文章由 yanni-ma 於 07-12-1 13:25 發表

唔該晒你!請問學校會否在上學期完之前有問卷給家長問對老師的意見?我大仔的幼稚園就有,唔知樂基有沒有? 我覺得老師沒有跟家長聯絡!除了一次老師致電問為什麼每天也遲過12點才接囡囡外! 真是3個月以來一個電話主動 ...

完全感受到你的感受,經驗左年幾,完全明白

joeykcwu

幾時返來香港呀,到時約埋一齊玩呀
我地而家間中都會約下,但沒有你這個精神領袖.,咁就當然..................

係呀係呀,我就係鍾意呢度係搵鬼來教英文呀! 冇鬼教,我驚口音都差d呀!

原文章由 joeykcwu 於 07-12-1 18:03 發表

冇話唔比呀!唔好影響到小朋友就得啦!

依家梗係搵鬼教英文啦!你真搞笑!

[ 本文章最後由 Era 於 07-12-5 14:38 編輯 ]

我呢幾年都習慣晒啦,可能冇比較啦,咁我亦唔會要求咁多.一年有3次家長日.
而家我亦習慣左有野要搵就照搵,佢地次次都響4點之後就會覆我既啦.暫時都未試過唔覆.

原文章由 may123 於 07-12-1 18:17 發表

完全感受到你的感受,經驗左年幾,完全明白

醒目開學勳章

原文章由 Era 於 07-12-5 14:37 發表
我呢幾年都習慣晒啦,可能冇比較啦,咁我亦唔會要求咁多.一年有3次家長日.
而家我亦習慣左有野要搵就照搵,佢地次次都響4點之後就會覆我既啦.暫時都未試過唔覆.

...

一年有3次家長日,請問是那個月份做,因今年第一次家長日是在一月,會唔會今年做不到三次。

卓衡父母
一般佢會響一個sem既尾就有既啦,即係大約3-4個月一次,印左響校曆表度呀.今年本來都係響11月尾,但係佢既理由係想有多d時間準備,所以改左響1月,唔知仲會唔會有乜野原因就唔知啦.到時會有一個portfolio,有d相同埋每個老師都會有一d特別記低既野,都幾得意架.
我都唔知今年會唔會唔夠3次啦.

原文章由 卓衡父母 於 07-12-5 17:10 發表

一年有3次家長日,請問是那個月份做,因今年第一次家長日是在一月,會唔會今年做不到三次。
‹ 上一主題|下一主題