用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) ...
樓主: kylie_mom
go

家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) [複製鏈接]

請問你會有多少人參加和會在那兒上車, 現報了名有53, 可以問問司機可否多一兩個, 應該問題唔大, 但坐車會迫D 希望大家唔介意, 志在小朋友玩得開心

原文章由 alvinamami 於 07-12-12 17:24 發表
HI Chio Ma

我都想參加士多啤梨園既活動, 請問點參加呢?

Alvina mami

是呀在旺角運動場道上車! 回程會多停幾個站以便家長

原文章由 phoebekk 於 07-12-12 22:54 發表
[quote]原文章由 ChioMaMa 於 07-12-12 16:24 發表
交通方面有以下安排:

A車    深井 (8:40)到旺角運動場道(9:00)再到大埔KCRC (9:20)再到士多啤梨園約9:45 ...

where do you live?

原文章由 alvinamami 於 07-12-12 17:24 發表
HI Chio Ma

我都想參加士多啤梨園既活動, 請問點參加呢?

Alvina mami

Hi Irenepang803, YY1234 and Koeydadamama,

We have a SRL contact list. Can you please provide the following information?

Name in BK

Kid’s Name

Class

Parents’ Name

Contact Number

Email

you can PM or email to me ([email protected])

vic

原文章由 ChioMaMa 於 07-12-13 10:31 發表
是呀在旺角運動場道上車! 回程會多停幾個站以便家長

親子煮餸班 (賀年食品, 旦糕, 或者復活旦朱古力)- tentative
請問你地邊日得閒? 如果係我深井 club house會唔會太遠, 有冇住市區又有club house? 初步定下日子先:

(A)
27/1 Sun.

(B)
24/2 Sun.

(C)
Other dates

Subject to chef and venue availability!!

[quote]原文章由 Hayley04 於 07-12-13 17:11 發表
親子煮餸班 (賀年食品, 旦糕, 或者復活旦朱古力)- tentative
請問你地邊日得閒? 如果係我深井 club house會唔會太遠, 有冇住市區又有club house呢? 初步定下日子先:

(A)
27/1 Sun.

(B)
24/2 Sun.
chiomama
梓晴媽媽&表妹泳蕎(27/1,24/2都OK)
(C)
Other dates ...

Hi Hayley04

我2天都可以, 請預埋伊彤同伊彤哥哥, 唔該 !

Alvina mami

[quote]原文章由 梓晴媽媽 於 07-12-13 17:39 發表
[親子煮餸班 (賀年食品, 旦糕, 或者復活旦朱古力)- tentative
請問你地邊日得閒? 如果係我深井 club house會唔會太遠, 有冇住市區又有club house呢? 初步定下日子先:

(A)
27/1 Sun.
Phoebekk
(B)
24/2 Sun.
chiomama
Phoebekk
(C)
Other dates ...

原文章由 phoebekk 於 07-12-13 22:23 發表
[quote]原文章由 梓晴媽媽 於 07-12-13 17:39 發表
[親子煮餸班 (賀年食品, 旦糕, 或者復活旦朱古力)- tentative
請問你地邊日得閒? 如果係我深井 club house ...

sorry, 司否加埋表姐頌听

(A) 27/1 Sun.
Phoebekk
Alvina mami

(B) 24/2 Sun.
chiomama
Phoebekk
Alvina mami

(C) Other dates ...
subject to chef's availability.

醒目開學勳章 貢獻勳章

5. 親子煮餸班 (賀年食品, 旦糕, 或者復活旦朱古力)

請問你地邊日得閒? 暫定深井club house(Hayley04屋企)會唔會太遠, 有冇住市區又有club house呢? 初步定下日子先:

(A) 27/1 Sun
梓晴媽媽&表妹泳蕎
Phoebekk & 表姐頌听
Alvina mami & 伊彤哥哥
monkey妹

(B) 24/2 Sun
chiomama
梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹

subject to chef's availability.

[ 本文章最後由 monkey妹 於 07-12-14 10:43 編輯 ]
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

Hi Hayley04,

我是Stephanie媽咪 (Eunice), 我都有興趣想join一齊. 如有位可否預我哋呀(2大1細), 任何一日都ok. Thanks

原文章由 Hayley04 於 07-12-14 08:41 發表

(A) 27/1 Sun.
Phoebekk
Alvina mami

(B) 24/2  ...

Eunice,

, 你好犀利! 點敢唔遇你。

vic
原文章由 ELING2004 於 07-12-14 15:24 發表
Hi Hayley04,

我是Stephanie媽咪 (Eunice), 我都有興趣想join一齊. 如有位可否預我哋呀(2大1細), 任何一日都ok. Thanks

#5. 親子煮餸班 (賀年食品, 旦糕, 或者復活旦朱古力)

請問你地邊日得閒? 暫定深井碧堤半島club house(Hayley04屋企)會唔會太遠, 有冇住市區又有club house呢? 初步定下日子先:

梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹
Eling2004 (深井Eunice)

chiomama
梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹

[ 本文章最後由 Hayley04 於 07-12-14 16:02 編輯 ]

上年我自制心型朱古力比我太太, 開心死佢, 初初佢以為我出街買架! 都係全靠啊大厨。

原文章由 monkey妹 於 07-12-14 10:40 發表

請問你地邊日得閒? 暫定深井club house(Hayley04屋企)會唔會太遠, 有冇住市區又有club house呢? 初步定下日子先:

梓晴媽媽&表妹泳蕎
Phoebekk &  ...

#5. 親子煮餸班 (賀年食品, 旦糕, 或者復活旦朱古力)

請問你地邊日得閒? 暫定深井碧堤半島club house(Hayley04屋企)會唔會太遠, 有冇住市區又有club house呢? 初步定下日子先:

梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹
koko39
陳紫凝媽咪

chiomama
梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹
koko39
陳紫凝媽咪

梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹
koko39
陳紫凝媽咪
kylam100

chiomama
梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹
koko39
陳紫凝媽咪
kylam100

◤萬花筒流動店~護膚品小賣店♬請按BK個人網頁◥
◣貨品來源以(大百貨公司/藥房/專門店/一般商店)◢
∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽

醒目開學勳章 貢獻勳章

梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹
koko39
陳紫凝媽咪
kylam100
kylie_mom

chiomama
梓晴媽媽&表妹泳蕎
monkey妹
koko39
陳紫凝媽咪
kylam100
kylie_mom

let me check the venue size and halt (stop) the registration for a while.

原文章由 kylie_mom 於 07-12-15 10:42 發表

梓晴媽媽&表妹泳蕎
Pho ...

唔好咁講, 我見你哋咁多活動. 想一齊開心吓嗎.

原文章由 Hayley04 於 07-12-14 15:57 發表
Eunice,

嘩, 你好犀利! 點敢唔遇你。

vic
‹ 上一主題|下一主題