用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 數學及常識網上練習
go

數學及常識網上練習 [複製鏈接]

小女讀1D, 昨天收到通告關於自費參加數學及常識網上練習, 請問這些網頁是否值得參與, 明天最後限期交通告, 家長們可否給些意見, 謝謝 !
   0    0    0    0

原文章由 tswmum 於 07-11-1 11:21 硐表
小女讀1D, 昨天收到通告關於自費參加數學及常識網上練習, 請問這些網頁是否值得參與, 明天最後限期交通告, 家長們可否給些意見, 謝謝 !

tswmun :

唔好意思 , 遲咗睇呢個topic , 關於學校所提意既網上學習 , 其實好難作準話抵唔抵 , 好唔好 , 但一般都係要以小朋友為依歸 , 例如小朋友既與趣 , 小朋友重有冇時間去上咁多個網等等 ...

一般派返嚟既網上學習 , 都有得試玩 , 你可以同小朋友一齋上網試玩先 , 再作決定都唔遲 , 我今年本來都想唔報 , 因為阿仔真係冇咩時間上網玩倒 , 但佢又好想 , 到而家為止 , 佢都冇上過一次 , 唉~ 睇嚟我今年又係白比喇 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲
‹ 上一主題|下一主題