用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有沒有用過NODDY成套教材的MAMI分享一下
go

有沒有用過NODDY成套教材的MAMI分享一下 [複製鏈接]

有沒有用過NODDY成套教材($26000多元)的MAMI分享一下?THANKS
   0    0    0    0

我都想知呀!今日睇左demo...好似幾好喎.....不過成套$26000...唔知阿b鍾唔鍾意...同埋唔知可唔可以散買呢...我幾鍾意Baby Step.....

原文章由 lam3629 於 07-10-30 22:59 硐表
有沒有用過NODDY成套教材($26000多元)的MAMI分享一下?THANKS

Me too.
Any mother bought NODDY English?
80前潮爸一名,半隻怪獸,唔識揸直升機。以普通爸爸角度談親子、論教育、評時事。Promise自己2012要Live Simple, Look Forward, Do Something!

noddy comment 如下:

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D9

醒目開學勳章

原文章由 sand373 於 07-11-5 22:38 硐表
我都想知呀!今日睇左demo...好似幾好喎.....不過成套$26000...唔知阿b鍾唔鍾意...同埋唔知可唔可以散買呢...我幾鍾意Baby Step.....

台灣版可以散買呀,如果你要,我可以pm資料比你

jl118

我有興趣可否pm的資料比我.  Thanks!

醒目開學勳章

回覆 #1 kimama 的文章

pls check your pm
‹ 上一主題|下一主題