用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 家熹媽咪
go

轉贈市場 [複製鏈接]

原帖由 YMLai 於 10-6-23 18:08 發表
請問有冇五年班的
1) 英文課本,
2) 音樂課本.
many thanks.

英文課本要留用, 音樂可以送出

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

如只有音樂課本, 暫時不要了. 謝謝!

原帖由 WW 於 10-6-24 10:46 發表

英文課本要留用, 音樂可以送出

小兒將於 10年 9月入讀 P.1 現誠徵 P.1 書,會待 10年 7月開始暑假時才接收有關課本,希望不會影響送出書本的小朋友。

可以的請pm我好嗎? 謝~
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

請問有冇perfect match music primary 2 & primary 5

請問有冇家長有perfect match music primary 5  平售very urgent ths

有冇人可以送出P.1女仔校服及書本呀?

原帖由 ear 於 10-7-17 09:53 發表
請問有冇家長有perfect match music primary 5  平售very urgent ths

URGENT!

‹ 上一主題|下一主題