用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 家熹媽咪
go

轉贈市場 [複製鏈接]

小女升小二,徵小二課本及做過嘅作業,另外想要PE衫褲,小女高1.25m,60磅有多冇少。

謝謝。

誠徵小二課本

誠徵小二課本 , 請PM通知 , 謝謝

原帖由 家熹媽咪 於 09-7-12 23:44 發表
誠徵本年度4年級各科書籍 , 如果有家長有書未有人接手, 可以PM我架 ! Thankyou ~

請check PM

原帖由 WW 於 09-7-8 14:32 發表
徵 : P.5 書及作業, 有冇人可以平讓或送出.

請 check PM

原帖由 jumama 於 09-7-22 21:59 發表

請 check PM

Please check PM

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

我是新國民。
我有李小的小一和小二的舊書和作業送出,但英文書會保留,如有家長合用,可否在8月1日上午,在學校接收,8月1日後我會送去吉之島舊書回收。
我不知什麽是pm?怎樣pm的?

原帖由 alongma 於 09-7-27 13:00 發表
我是新國民。
我有李小的小一和小二的舊書和作業送出,但英文書會保留,如有家長合用,可否在8月1日上午,在學校接收,8月1日後我會送去吉之島舊書回收。
我不知什麽是pm?怎樣pm的? ...

你好,我想要小二的書及作業,我已pm我嘅聯絡電話俾你,你check下。另外你都可以send 電郵俾我 [email protected].

thanks.

誠徵小五課本 , 請PM通知 , 謝謝

寶 ee,

雖然開左學, 妳仲要唔要 4 年班o既書呀, 要我就拎埋俾妳.

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

原帖由 WW 於 09-9-3 16:43 發表
寶 ee,

雖然開左學, 妳仲要唔要 4 年班o既書呀, 要我就拎埋俾妳.

WW :

要呀要呀! 個肥仔成鬼日唔見書, 我留返套做後備都好呀! 喂, 我之前個電話入左咸水, 開唔返, 我冇晒所有人電話呀, 麻煩你打返比我,話者SMS比我丫... 我睇點DATE 你拎D書!
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-3 18:47 發表
WW :

要呀要呀! 個肥仔成鬼日唔見書, 我留返套做後備都好呀! 喂, 我之前個電話入左咸水, 開唔返, 我冇晒所有人電話呀, 麻煩你打返比我,話者SMS比我丫... 我睇點DATE 你拎D書! ...

pm 左電話俾妳喇, 咁我留晒 d 書俾妳啦.  作業要唔要埋?

小兒已升中一,有男仔的冬、夏校服想轉贈校友。請email: [email protected]

原帖由 WW 於 09-9-4 11:57 發表

pm 左電話俾妳喇, 咁我留晒 d 書俾妳啦.  作業要唔要埋?

WW :

唔好意思呀, 因為最近有D嘢攪緊, 所以咁遲先覆你,作業我都要丫, 忙埋呢幾日我就會CALL你架喇! THX~
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原帖由 tongyimtong 於 09-9-9 21:20 發表
小兒已升中一,有男仔的冬、夏校服想轉贈校友。請email: [email protected]

Tongyimtong:

好耐冇見, 阿仔升咗上中學既生活點呀? 應付得嚟嘛?

因為咁遲先睇倒你個post, 如果你d蚜重未有人接手. 就等我嚟接手啦 !

家熹媽咪︰

多謝您的回應。因為送囝囝開學,請了大假。回來後要清理積壓的工作。沒有時間上bk。囝囝已適應了中學生活,但因為英國的課外活動較多,他很繁忙。

家熹升級後,功課是否較多?我已pm了電話給您。因為我辦公時間才開機。請您星期一至五,朝9晚5打給我約時間交收。我在星期六上午會比較得閒。如您不方便,可以中秋後才送到天水圍給您。

tongyimtong

原帖由 tongyimtong 於 09-9-25 21:32 發表
家熹媽咪︰

多謝您的回應。因為送囝囝開學,請了大假。回來後要清理積壓的工作。沒有時間上bk。囝囝已適應了中學生活,但因為英國的課外活動較多,他很繁忙。

家熹升級後,功課是否較多?我已pm了電話給您。因為我辦公時間才開 ...

tongyimtong :

每年開期初, 大家都會各有各忙架喇! 所以, 媽媽也辛苦起上嚟.. ^^

我希望聽日會記得打比你啦! ^^ 朝九晚五嘛... 我會記緊架喇!

今年升上P.4 , 功課又唔算多得好緊要,不過, 一開學冇幾耐就因為豬流感而停課喇! 所以呢~ 呢個星期都幾吃力, 不過, 我知係過度期嚟既...

家熹媽咪,

是不是太忙?一直收不到您電話。我已把電話取回家中﹐您可以晚上打給我。

tongyimtong

請問還有沒有校褸(34)可送出.謝謝!

我有一件校褸,但應該是40碼,小兒身高約150CM.
另有冬季運動褲:長36吋,腰圍約24-28吋
      冬季襯衫二件
      夏季短褲二條:腰圍約22-28吋
      夏季襯衫二件

原帖由 budbud1 於 09-11-25 21:18 發表
請問還有沒有校褸(34)可送出.謝謝!

請問34號褸可給我嗎?

我的也是男仔呀。

‹ 上一主題|下一主題