用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

小測佔分百分比 [複製鏈接]

各位媽咪:

我的女兒是小一新生。我想請問所有小測是否計分? 如是,是佔一個學期分數的百分幾?

以你們過來人的經驗,是否只須溫好指定範圍便可以呢?會否有一些課文以外的題目?

煩請指點!謝謝!
   0    0    0    0

Dear Broccoli,

Yes,  小測 is included when calculating marks.  It depends on the subject. I do not really remember the percentage.

Most of the time if you are well prepared for all testings and examinations,  you should have no problem.  Just relax,  teachers are very nice that they will do their best to look after all our girls.

原文章由 broccoli 於 07-10-16 10:02 硐表
各位媽咪:

我的女兒是小一新生。我想請問所有小測是否計分? 如是,是佔一個學期分數的百分幾?

以你們過來人的經驗,是否只須溫好指定範圍便可以呢?會否有一些課文以外的題目?

煩請指點!謝謝! ...

Usually, quiz is 20% of test.

原文章由 broccoli 於 07-10-16 10:02 硐表
各位媽咪:

其實清楚 D 講係科科佔o既比率都唔同,G.E 係 10 %,中文係 20%,而 Maths 就次次都係 Test 無 Quiz,所以係用兩次 Tests 的平均分做 result。

各位媽咪:

Thanks all for your advice.
:D
Broccoli
‹ 上一主題|下一主題