用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 冬天係邊度學游水好呀~~
樓主: kelly_rose
go

冬天係邊度學游水好呀~~ [複製鏈接]

原文章由 bozical 於 07-10-23 06:15 硐表

斧山得28度左右其實唔太暖,可以話係唔太凍囉!我個女上年都可以在斧山渡過左,但去邊個池都好一定要上水包毛巾飲D熱暖水同沖熱晒個人先好走!
今年九龍公園好似唔開,所以斧山一定迫爆! ...

吓!年年冬天我已覺迫,咁今年就

原文章由 carrai 於 07-10-23 07:04 硐表

吓!年年冬天我已覺迫,咁今年就

迫爆原因係斧山個池只得 二十五米
:oops: :oops:如果長得好看是一種錯…我已經鑄成大錯 如果可愛是一種罪…我已經犯了滔天大罪 做人真難! my lovely baby pic柑柑相簿歡迎內進

原文章由 lsw0316 於 07-10-23 00:55 硐表
Hi Elisa,

我聽暑假帶個囝去嗰度學游水嘅講同事講係好凍, 連教練 (Miss 嚟嘅)都話凍!  想問問妳囝囝幾歲?  我試過俾我囝囝 5-6歲嗰年四月學游水, 當年喺城門谷學, 佢都凍到震 http://forum.baby-kingdom.com/images ...

hi, isw,
oic,  我都唔知佢哋是否OK, 佢哋4歲, 身体比較瘦D , 所以学游水來段練下. 我餘下有4 堂, 如果唔得, 冇辦法要暑假啦, THANKS 您的意見

我都想找真的暖水池, 唔知觀塘有邊幾度呢? 依家仍然在九龍公園但真係凍凍地. 我都想試下比小朋友操水, 觀塘區大家有無試過邊度呢? 一到冬天d泳會就好似唔見晒咁, 都唔知點搵, 夏天就周街都係......

醒目開學勳章

試過其他泳會最後都係覺得九龍灣大力游泳會,家長可在旁邊觀看游泳過程,最好係小朋友一上水立即可拿毛巾照顧她!

原文章由 bigcat 於 07-10-22 17:16 硐表

應該考慮一出水後, 要行幾遠先可以去到更衣室.
‹ 上一主題|下一主題