用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part III) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part III) [複製鏈接]

好似伊家又快左, 但post完都係返尾:-| :-| :-|

小桃,

我唔好得幾多, 不停咁 post 上去鬧佢, 至由籠屋變做木屋

原文章由 小桃兒 於 07-10-12 17:20 硐表
mp,

My living place is more worse:
用戶組:寮屋區 擴展用戶組:鐵皮屋

原來佢地有交換生....阿仔今日去左2B上英文

唔明 係米講緊課外活動班呀??

uote]原文章由 cheungmp 於 07-10-12 18:02 硐表
原來佢地有交換生....阿仔今日去左2B上英文 [/quote]

唔係呀, 老師揀左幾個同學去2B上英文堂, 2B應該又有同學去2A上堂, 一樣係做工作紙, 不過就要比2B嘅老師改, 好有趣

原文章由 Leona01 於 07-10-12 18:15 硐表
唔明 係米講緊課外活動班呀??

uote]原文章由 cheungmp 於 07-10-12 18:02 硐表
原來佢地有交換生....阿仔今日去左2B上英文
... [/quote]

瞢媽一族.....都係要相依為命喇....
唉....
冷.得.我.~
騰.騰.震.~
震.到.入.呀....呀...呀...心~~~~~

原文章由 Leona01 於 07-10-12 17:41 硐表
ME 徙置區:-| :-| :-|

美菜子,

我仔多數都醒吾起佢响學校發生嘅事,同接觸過人 ,不過有時過咗好耐之後佢可能突然想起,跟住無頭無尾咁嗡一餐

原文章由 美菜子 於 07-10-12 11:33 硐表
osmm,

Hi, 今日 off, 好happy, but 咁多人病, 各位要小心身体呀!!!!

囝說同Oscar 做了好朋友,成日猜包剪dup, 今日進修班又同組,好有緣wor! Oscar 有無講呀?

...

hs

a仔今日放咗學好吾好d?退燒未?:-|

原文章由 Huisys 於 07-10-12 14:45 硐表
各位靚媽,

多謝關心.... 可能我寫得唔清楚啦..其實係A仔病啫..我冇事...

A仔好番d啦..but..仲有少少燒咁..

但我見今日friday,應該好多通告呀..功課呀果d要派要做...咁問埋呀仔可唔可以返到學..佢又話得...同埋今 ...

報到

原文章由 oscarmama 於 07-10-12 21:25 硐表
hs

a仔今日放咗學好吾好d?退燒未?:-|

osmm,

係呀,佢地仲坐埋一斉, sw囝坐後面再後面,一班24人,  total p.1 & p.2

原文章由 oscarmama 於 07-10-12 21:19 硐表
美菜子,

我仔多數都醒吾起佢响學校發生嘅事,同接觸過人 ,不過有時過咗好耐之後佢可能突然想起,跟住無頭無尾咁嗡一餐

hi all mama,

報到先。

原文章由 美菜子 於 07-10-12 22:57 硐表
osmm,

係呀,佢地仲坐埋一斉, sw囝坐後面再後面,一班24人,  total p.1 & p.2
gif[/img][img align=left]_455.gif[/img]

L01,

變返喇~變返喇~
變返做: 王國銀鑽權仗~
唔水住徒置區喇.....

原文章由 Leona01 於 07-10-12 17:41 硐表
ME 徙置區:-| :-| :-|

係呀! 2E都有交換上英文堂, 囝囝去左2D上堂, 但佢其實想去2F上堂, 因為 Ms Tong教2F, Ms Tong以前1B教英文

原文章由 cheungmp 於 07-10-12 18:23 硐表
唔係呀, 老師揀左幾個同學去2B上英文堂, 2B應該又有同學去2A上堂, 一樣係做工作紙, 不過就要比2B嘅老師改, 好有趣

...
[/quote]

[ 本文章最後由 ruby-cheng 於 07-10-13 12:14 編輯 ]

hhkk,

Please check email!

2E mama,

請問國語寫什麼詞語

Please help

rc

拖把

答應
嚇壞
到底
發現

原文章由 ruby-cheng 於 07-10-13 19:33 硐表
2E mama,

請問國語寫什麼詞語

Please help

osmm,

HI...你響樹.細女今日發燒..100.x~101.x...食左退燒藥都無退..成6-7個鐘了...明天都取消左游水...應該係比賽..o仔加油

2個女游水都會停..老公反對冬天游水..細女都唔游了...你幫我講返比'馬花'聽啦

原文章由 oscarmama 於 07-10-13 20:38 硐表
rc

拖把

答應
嚇壞
到底
發現

rn

o仔都有d吾舒服,可能係星期三游水冷親個肚,呢幾日都有輕微肚瀉,今日帶佢睇咗中e,佢話聽日吾想比賽......

你日日都見到martha啦......自己講咪得囉

原文章由 rubyngan 於 07-10-13 21:46 硐表
osmm,

HI...你響樹.細女今日發燒..100.x~101.x...食左退燒藥都無退..成6-7個鐘了...明天都取消左游水...應該係比賽..o仔加油

2個女游水都會停..老公反對冬天游水..細女都唔游了...你幫我講返比 ...

mp,

唔明喎...我click去你條link...咪睇到我自己d資料囉..

用戶組: 王國銀鑽權仗

????係邊到睇到天橋底呀???

原文章由 cheungmp 於 07-10-12 16:39 硐表
click here http://forum.baby-kingdom.com/viewpro.php?uid=35217

用戶組:天橋底

oh....比人鬧得多, 啱啱又轉左做 :徒置區 8- ...

hs

之前係咁寫,我响徙置區 ,後來改翻

原文章由 Huisys 於 07-10-13 23:09 硐表
mp,

唔明喎...我click去你條link...咪睇到我自己d資料囉..

用戶組: 王國銀鑽權仗 [img]http://forum.baby-kingdom.com/images/bk/star_level3.gifhttp://forum.baby-kingdom.com/images/bk/star_level2.gif[/img]http://forum ...
‹ 上一主題|下一主題