用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part III) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part III) [複製鏈接]

係....osmm.....
飲左兩濟勁苦...苦茶...
咪試下聲囉....哈哈~

原文章由 oscarmama 於 07-10-15 14:34 硐表
kec

咁好唱口,係咪好翻晒呢

一丁,

妳咁聰明伶俐ge

原文章由 魚一丁 於 07-10-15 15:20 硐表
9s

咁妳暫時ge職務..係咪印籍家傭?

我講完都要你地嘅回應啦 >>>> 遵旨 :

原文章由 cheungmp 於 07-10-15 15:19 硐表
喂~~
你地唔係要我自己同自己講野呀嘛
我講完都要你地嘅回應啦

kec,

麻煩妳開張單過我...點樣付款...可唔可以用繳費聆...方便d嘛...

原文章由 Cassey 於 07-10-15 15:22 硐表
另外, 去 kec 度交會費 >>> 多謝~ 多謝~

好...
付款編號係: 709394
一年會費: 20000 post
(額外1post=1分, 可當下年會藉扣除), 額外分數可換取以下禮品:
1年溫馨提示=====50post;
靚女美男相各3張 == 100post;
10盒長氣長壽胞魚麵=250post;
6盒燕姐靜心======500post;
3支潤肺潤口念慈奄 ==150post;
1000K pixel digital web cam(透明or隱形), 能讓妳安心安在公司亦能知堯天下事,尤其亞囝亞囡學校點滴 ==== 1200post;
如何溝淡亞囝亞囡p.64手冊1本 === 待訂;
再送hhkk歌舞昇平入場卷,包妳聽出耳油===(無限量任要);

從今起, 您將更快, 更易得到亞囡亞囝嘅第一手資料, 現在就立即體驗呢個kts媽咪會為您帶嚟嘅無限優惠!

原文章由 魚一丁 於 07-10-15 15:38 硐表
kec,

麻煩妳開張單過我...點樣付款...可唔可以用繳費聆...方便d嘛...

[ 本文章最後由 Cassey 於 07-10-15 16:09 編輯 ]

kec,

咩事呀??係咪近排天氣乾燥咋...kc近排成日流鼻血呀??

我個e生上次幫我電完之後我都冇再流喇..但我上次我真係有條微絲血管爆左喎..所以電一電佢就有效...

kc咁細個照計唔會係爆絲血管吖...立亂電得唔得架??

我覺得佢會唔會係燥熱咋??

若果你真係有需要我可以比個E生個名你..同埋..若果你係擔心到不得了你就搵佢consult一下啦...未必真係需要電ge....攞個advice囉~

我記得e生同我講電完可能都有十個八個%機會會再流..佢梗唔會包你生仔ge~~~

有問題再搵我!!

原文章由 Cassey 於 07-10-15 12:08 硐表
hs靚媽,

如見字請蒲頭....
有重要事請教....
kc之前勁流鼻血....
雖然e生話無乜大問題....
但佢話我若然好擔心.....
就叫我安排kc去電一電....
我想問...電左係咪一勞永日...
好就固然知道唔會流得咁頻密....
但係 ...

唔係...有無嚇親妳....
原因係...佢響小一...ms s 班主任....
有次俾kc日日流鼻血....嚇到花容失色...
我有帶佢去睇e生...e生就係咁同我講.....
睇完好返d....暑假都係流1-2次而已...
小二...亦係少之又少....
不過醒起天氣就嚟又會乾燥....
再加上佢特別比人容易流鼻血...
醒起就請教聲妳囉....
依家佢無事....還可以...
如果再要去睇e生, 可能又會係咁講, 所以咪問定先囉....

原文章由 Huisys 於 07-10-15 16:06 硐表
kec,

咩事呀??係咪近排天氣乾燥咋...kc近排成日流鼻血呀??

我個e生上次幫我電完之後我都冇再流喇..但我上次我真係有條微絲血管爆左喎..所以電一電佢就有效...

kc咁細個照計唔會係爆絲血管吖...立亂電得唔得架??:- ...

mj---聽完你講都唔知好嬲定好笑~~~呀仔咁都會著錯ge???
真係難為了mama~~

sw--好彩碩仔冇事..而家d靚仔....你公司/我公司/大家返工都有眼睇.......好多都唔知咩態度咩表現..重想同佢地講禮貌呀??你主動同佢打招呼都要睇呀姐/呀哥佢心情靚唔靚先應你呀~~~~

唔知係因為我已經升格為"前輩"(即係老餅 )所以睇d後輩唔順眼...定係而家d後生仔真係一蟹不如一蟹呢?????

但..鬧時鬧...我都好鬼驚第日呀仔大個都係咁:tongue:

哦..嚇C我....咁咋吓嘩..

咁煲多d清潤野過呀kc飲啦...

原文章由 Cassey 於 07-10-15 16:15 硐表
不過 ...

有...佢亞媽唔識....
但婆婆一定會煲.....
咁聞嘢....會唔會無咁靈

原文章由 Huisys 於 07-10-15 16:26 硐表
哦..嚇C我....咁咋吓嘩..

咁煲多d清潤野過呀kc飲啦...

hs,

無緣同你坐一部車 tim, 我坐10號車

你坐嘅9號車由班主任鎮守, 我坐嘅10號車由 MJ 看守

唔知邊個發放消息, 話MJ好惡

[ 本文章最後由 cheungmp 於 07-10-15 17:03 編輯 ]

9s, mp,

嘩,唔怪得早排見了9s,佢瘦了嗊多,我仲以為佢暑假頻撲咋。 我可唔可以要份秘方呀

原文章由 cheungmp 於 07-10-15 10:39 硐表
Leona,

唔係.....只係9s嘅減肥秘方, 你太廋, 唔啱你

ttmm,

小報告, tt同e仔今日大小息係好姐度借左飛行踑玩

咁快知嘅....消息真靈通....
我重未見到kc....
原文章由 cheungmp 於 07-10-15 16:35 硐表
hs,

無緣同你坐一部車 tim, 我坐10號車

你坐嘅9號車由班主任秈守, 我坐嘅10號車由 MJ 看守

唔知邊個發放消息, 話MJ好惡

ttmm,

Forward 左比你啦
祝大家一齊廋

原文章由 tungtung-mama 於 07-10-15 16:36 硐表
9s, mp,

嘩,唔怪得早排見了9s,佢瘦了嗊多,我仲以為佢暑假頻撲咋。 我可唔可以要份秘方呀

kec,

我仔一向係我嘅天文台

原文章由 Cassey 於 07-10-15 16:51 硐表
我重未見到kc....

sw,

碩仔真係唔底,無端端整親。嗰度有時真係好多靚仔"片"車架

原文章由 sac.wen 於 07-10-15 14:18 硐表
尋日同阿仔去左九龍城單車公園踩單車, 有d 十幾歲少年唔依行車方向行 又有d 窄位 "攝" 車.. 想叫阿仔走佢又唔肯.. 臨尾, 阿仔就比d 狂人撞跌, 整傷手指, 個少年sorry 都無聲就閃左去, :angr ...

kc,

我個囡都係成日流鼻血, 又係成日要去校務處, 帶佢睇過兩個醫生, 兩個都話要電, 但其中一個話電左有機會再流, 不過情況會好d....所以結果我無同佢做, 反而醫生俾左隻野搽鼻效果好好(不是藥, 類似凡士林), 我仲攞左去 Watson 配, touch wood 搽左真係無咩點流.......

原文章由 Cassey 於 07-10-15 16:15 硐表
不過 ...

阿囡話你地坐 15 號車.

原文章由 Cassey 於 07-10-15 16:51 硐表
我重未見到kc....

SW,

我之前週末都有時會去, 但阿仔唔多識踩, 0的飛車黨又無王管, 就唯有唔再去啦.  真係要千萬小心

原文章由 tungtung-mama 於 07-10-15 17:14 硐表
sw,

碩仔真係唔底,無端端整親。嗰度有時真係好多靚仔"片"車架
‹ 上一主題|下一主題