用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門奧斯卡幼稚園
樓主: finger
go

屯門奧斯卡幼稚園 [複製鏈接]

Re: 屯門奧斯卡幼稚園

JANET,
近排好忙.剛收到你的電郵.是我的寶貝女相片.
多謝你~!
我以為她會好寂寞~因為沒有我,幸好有你TAKE CARE佢.
不過她沒有說COBY MAMI 有替她拍照.我想她一定對我沒有出席而耿耿於懷~!
總之很多謝你~!
我收到學校的DVD.(我有買)
如有空帶埋你2位寶貝來欣賞~
回想表演當日,我猶如一位小FANS看到偶像出現一樣發瘋了~!哈哈~!不段向她揮手~不過她沒有望到我.
星期五.果日,我沒有出席,因為我星期一SICK LEAVE.唔想積太多工作.
事後,彤彤埋怨我沒有出席.她說:"XX爸爸同哥哥都有去.點解你唔去?"好唔開心~!
我明白她的感受~可是本人身體不好.工作又忙.很可惜.
雖然今次彤彤沒有任何獎項(預計之內)
但佢成績真的有了很大進步~
於是我送了架THOMAS 單車給她作進步禮物.
她滿心歡喜的踏回家.可是車行得快.一時失去平衡.趺到了~!
OH~!滿咀鮮血.幸好只是皮外傷.沒有傷及牙齒~!

8月1日.新開始~
返新一代.
希望大家的小公主/小王子有個愉快的新學年.

Hi bb2002,
唔好同我咁客氣啦,我都係想同佢地影多d相留念. 個日coby都'柳'計,唔肯同Ms. Shreddha & Ms. Cheung影張大合照,如果唔係我都可以叫晒d同學仔逐個影.
你唔出席,彤彤唔開心係可以理解,而你亦無需太介懷,同佢講下次一定到啦. 其實tino出席唔到,我都好唔開心呀!
因老師的漏剔,令我有個意外驚喜,coby拿了個"品行兼優獎". 我從沒對她有太大要求,始終佢係細b. 而她的日常表現,跟daddy的全英對話,足以令我們樂透了.
我都未得閒去買禮物.  亞妹冇提過,亞哥都只係要求係7-11買左副超人便算了,而我主動買晒3副比佢變身,佢已經好滿足. 佢出緊水荳,唔方便出街,他曾說悶呢.
我有空一定帶埋2位寶貝來你家玩啊.
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~ 珍惜眼前人 :-)

janetc,
我收到你的相thanks,真好影到樂軒好多張可以彌補佢呀媽不足,學校dvd影到你女仔好多,樂軒一日睇2,3次睇自己跳得幾搞笑 其實我都唔明呀仔点解會有獎成日咸
你影相有冇影到樂軒如有可唔可以比我,因佢呀媽d技術真差
"蒙茶茶"   

Hi May,
晒相比你冇問題,不過你要比好多時間我.
我都知自己慢more more,所以整成相簿比你地睇左先. 好在我坐得前,如果唔係真係錯過好多拍照chance.
我都有唔明,亞囡成日'柳'計都有獎羅. 真係係學校一個look,回家又另一個character.
你地個個都有買DVD,可以的話copy隻比我啦. thanks!

Re: 屯門奧斯卡幼X園

janstc,
我copy dvd 比你,到時再call 你ok.

Hi May,
Thanks!!!

Dear all fans,
我會出席8月5日新一代的家長會,你們呢?

Dear Janetc,

My son was the student of ostar before, may I know how to contact ostar now.  Can you help me because I need to get back some of the document.

Thank you.

Hi blacksoya,
你可以打電話去新一代 tel. 2462 5728 找梁校長/莊主任/莫主任. 她們已經搬了過去.

Dear Janetc,

Thank you very very much.

Dear all fans,
係時候開個新topic了,大家過去繼續傾餐飽啦.
按我吧! 幼稚園區 屯門新一代幼稚園

而 bestwish 係呢樹都開左個topic, 我地都可以入去chat chat啦.
按我吧. 屯門區媽咪會 新一代 + 奧斯卡 幼稚園 家長入來傾下.

‹ 上一主題|下一主題