用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人參加過春天親子劇團課程呢??????
go

有冇人參加過春天親子劇團課程呢?????? [複製鏈接]

我仔仔想報春天親子劇團,
因都幾貴$1800-8堂--1.5hr

想問好唔好,
你哋忯d意見吧!!!!!!!!!!!
都唔知學唔學好!!
我住美孚要去到觀唐,
   0    0    0    0

有冇人參加過春天親子劇團課程呢??????

慘啦!冇人join過,我幫唔幫佢join好呀!!!!!!!!!!!!1

原文章由 sososumsum 於 07-10-9 13:19 硐表

想問好唔好,
都唔知學唔學好!!
我住美孚要去到觀唐,

我同我女(現在2嵗半) 已經在春天(沙田)讀左佢哋的親子啟蒙班一期(8堂), 而家已經繼續第二期的第二堂, 都幾好呀, 我個女上完後回家都會回味上堂的活動, 同埋個人大胆D. 上次去幼稚園開放日, 佢仲主動舉手上台仔表演唱歌. 好大聲咁唱哂成首ABC歌, 您唔好話個課程冇用呀! 哈哈! 同埋我眼見幾他同學仔都好有進步, 所以佢哋個個都繼續上第二期囉. 您自己考慮下啦. 如果仲係十五十六, 未比佢試下上一個學期囉, 唔啱就走啦.

Mavis

原文章由 sososumsum 於 07-10-9 13:19 硐表

想問好唔好,
都唔知學唔學好!!
我住美孚要去到觀唐,

我曾經參加過 (2年前) 官塘 centre

上堂內容
堂堂都係排同一角色
小朋友鹽悶...唔想返
我自己覺得玩呢d 角色扮演
我平日同小朋友講故事時已做到

至於表演, 每年一次
跟一般出面 d 合唱團/ 舞蹈團差不多
問題係佢地要再比多一筆 $ 買戲服 & 租場 & 排練費
我覺得貴多d, 所以 quit 左