用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真07年K3小朋友家長 & FRIENDS,入來啦! - Part ...
go

大埔道崇真07年K3小朋友家長 & FRIENDS,入來啦! - Part 2 [複製鏈接]

大埔道崇真07K3小朋友家長 & FRIENDS開新 part 啦!入來啦!

高仁班 (全日)himbb, Adrian媽,貓頭鷹3號,Mrs.Yellow, Cheerful
高禮班 (上午)save, somimi, Kirima , demaso
高信班 (上午): Jennie, 得意媽, Jade
高望班 (上午): snowB , wawa_mami, ball, phebechong
高愛班 (全日): mamamui, maymay, lavender, yy13
高義班 (下午): ConnieBaby219, 叮叮噹噹, YYJC

Links to previous parts -
大埔道崇真07K3小朋友家長 & FRIENDS,入來啦!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1084238&extra=page%3D1&page=1

大埔道崇真06K2 & K3 小朋友家長,入來啦! part 6
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1046112&extra=page%3D5

[ 本文章最後由 mamamui 於 07-11-7 15:02 編輯 ]
   0    0    0    0

Hello,

Present !
I am here.

貓頭鷹3號

貓頭鷹3號,
我餅都交左聖三一啦, 到時可能見到你

醒目開學勳章

himbb,

Vicky will interview on Nov 3 (10:00 am).

貓頭鷹3號

原文章由 himbb 於 07-10-5 10:06 硐表
貓頭鷹3號,
我餅都交左聖三一啦, 到時可能見到你

原文章由 貓頭鷹3號 於 07-10-5 10:12 硐表
himbb,

Vicky will interview on Nov 3 (10:00 am).

貓頭鷹3號

3/11撞正樓下SFA 啵!!

1+4口>>你順口問o下我阿女係咪好唔掂......
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

報到先

貓頭鷹3號 :-
check PM... :loveliness:

原文章由 貓頭鷹3號 於 07-10-5 10:12 硐表
himbb,

貓頭鷹3號

himhim好似係Nov 3  9:00am

今朝佢差唔多上校車先同我講, 要帶麵包返去分享, 已經趕唔切買啦

原文章由 得意媽 於 07-10-5 10:10 硐表

今日咁靜, 個個都最後沖廁去交表....

我仲未交添...唔豬晏晝多唔多人呢???
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

報到先
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

小珍,

有冇check cut off time 呀? 有的學校今日有 cutoff deadline 架.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

原文章由 Jade 於 07-10-5 12:13 硐表
小珍,

有冇check cut off time 呀? 有的學校今日有 cutoff deadline 架.

比你嚇一嚇, 又走去check o下, 我記得佢明收4點, 好在今日都係....一陣lunch 過去交完再返公司.  單o左聲呀啦.

基福仲要坤我2個回郵信封添.

[ 本文章最後由 Jennie 於 07-10-5 12:23 編輯 ]

Jenny,
That’s why I am still wondering if I go to submit the application
form to SFA on Oct 13 or not.  

himbb,
Vicky told me last night.
We left home 15 minutes early this

morning and bought 2 pcs bread.

Lavender,
Please check pm.

貓頭鷹3號

原文章由 Jennie 於 07-10-5 11:42 硐表

3/11撞正樓下SFA 啵!!

1+4口>>你順口問o下我阿女係咪好唔掂......

請問各位,

你們是否需要面試祟真小學呢? 還是直升?
可否分享小學的睇法

囡囡見9:30 AM, 我星期三交表 NO. 係 10011, 唔知係咪代表第11個交呢?

OWL ~ 呢幾日有無狗仔隊跟你呀: 其實親子便利7仔有新書返就可以攞, 10月呢期我9月30號已經攞咗LU.

KIRMA ~ 早幾日先記得問囡囡禮班有幾人...佢話好似32人喎.

Mrs. Yellow ~ 今朝8點9都未見小黃返學?
原文章由 himbb 於 07-10-5 11:59 硐表

himhim好似係Nov 3  9:00am

今朝佢差唔多上校車先同我講, 要帶麵包返去分享, 已經趕唔切買啦

貓頭鷹3號 ,Jenny,

SFA 申請表 Oct 13 晏d交,會唔會晏d先in呢? 
您估得唔得呢?   
唔知今年有冇written test ?
係唔係要考十幾張紙?

save,

I see.  I will take the magazine earlier in next month,
thanks for your remind.

貓頭鷹3號

原文章由 save 於 07-10-5 12:40 硐表

OWL ~ 呢幾日有無狗仔隊跟你呀: 其實親子便利7仔有新書返就可以攞, 10月呢期我9月30號已經攞咗LU.

原文章由 Jennie 於 07-10-5 12:20 硐表

比你嚇一嚇, 又走去check o下, 我記得佢明收4點, 好在今日都係....一陣lunch 過去交完再返公司.  單o左聲呀啦.

基福仲要坤我2個回郵信封添.

hey, 邊個諗住嚇你 係我就諗住早的收工去交, 費事行嚟行去ma, 你又係另一面返工.....

wawa_mami,

I just called SFA, you are right.

Oct 13
晏d交 SFA 申請表,會晏d先 interview.

Then I may submit the application form on Oct 13 at around

3:00 pm and expect the interview time will be on Nov 3
afternoon.

I don't know about 10 pages written test ,
just want to let Vicky try it.

貓頭鷹3號

原文章由 wawa_mami 於 07-10-5 12:42 硐表
貓頭鷹3號 ,Jenny,

SFA 申請表 Oct 13 晏d交,會唔會晏d先in呢? 
您估得唔得呢?   
唔知今年有冇written test ?
係唔係要考十幾張紙?
...
‹ 上一主題|下一主題