用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會李兆強小學 住藍田入唔到兆強既?
go

住藍田入唔到兆強既? [複製鏈接]

我隔離屋個小朋友今年讀小一.但喺佢之前讀康盈下午佢簡咗兆強,但喺兆強唔收佢呀,點解既,我好驚呀,我個女而家都謮緊康盈上午.唔知有冇分別嫁.唔該各位靚媽咪.
   0    0    0    0
  2008年08月11日 既日子
一世難忘 刻骨鉻心 此情不再

原文章由 TZEYIN(YOKO) 於 07-10-3 16:34 硐表
我隔離屋個小朋友今年讀小一.但喺佢之前讀康盈下午佢簡咗兆強,但喺兆強唔收佢呀,點解既,我好驚呀,我個女而家都謮緊康盈上午.唔知有冇分別嫁.唔該各位靚媽咪. ...

入唔到都係正常喎:( :( 你諗下二間總數得約350位,重要响第一輪己經比d20-25分既小朋友既位都約175個啦,你諗下呢區既幼稚園數下數下都十多間,你重未計油塘喎 邊到夠分架,實有人入到有人入唔到架,

原文章由 loloma 於 07-10-29 16:38 硐表

入唔到都係正常喎:( :( 你諗下二間總數得約350位,重要响第一輪己經比d20-25分既小朋友既位都約175個啦,你諗下呢區既幼稚園數下數下都十多間,你重未計油塘喎 邊到夠分架,實有人入到有人入唔到架, ...

多謝你回覆.我都好遲先睇到唔好意思.

原文章由 loloma 於 07-10-29 16:38 硐表

入唔到都係正常喎:( :( 你諗下二間總數得約350位,重要响第一輪己經比d20-25分既小朋友既位都約175個啦,你諗下呢區既幼稚園數下數下都十多間,你重未計油塘喎 邊到夠分架,實有人入到有人入唔到架, ...

我想問你喺咪都喺住藍田嫁.你有冇小朋友嫁.

原文章由 TZEYIN(YOKO) 於 07-11-15 18:24 發表

我想問你喺咪都喺住藍田嫁.你有冇小朋友嫁.

我都係等明年既大抽獎,藍田住咗5年啦
‹ 上一主題|下一主題