用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小學田徑班
go

小學田徑班 [複製鏈接]

請問為什麼唔見了之前登過介紹的小學田徑班, 本人想比小兒學, 如有資料, 請告知.

Phoebe
   0    0    0    0

原文章由 PhoebeLee 於 07-9-24 15:36 硐表
請問為什麼唔見了之前登過介紹的小學田徑班, 本人想比小兒學, 如有資料, 請告知.

Phoebe

我個女讀小二; 剛剛報了Elite Sports & Recreation Association 精英康樂體育會 ; 因為係徐 sirs (徐潤容) 開辦才對佢有信心.  佢連續五年香港跳遠排名第一
最佳成績 7.41米; 我個女可以跟佢學野. 真係超級興奮.   我報了在斧山道運動埸上課 ; 因為係徐潤容親自教.  

Elite Sports & Recreation Association
精英康樂體育會
Unit 607.,
Yen Sheng Centre
64 Hoi Yuen Road, Kwun Tong Hong Kong
Tel:   (852)-23232625
Fax: (852)-36733235

http://www.elitesports.hk/

[quote]原文章由 Teresama 於 07-9-24 18:38 硐表

我個女讀小二; 剛剛報了Elite Sports & Recreation Association 精英康樂體育會 ; 因為係徐 sirs (徐潤容) 開辦才對佢有信心.  佢連續五年香港跳遠排名第一

你咁hard-sell,應該都未入校隊,你是GHS 定係 Maryknoll呀?
可否pm給我,我想我們的女兒是認識的.
‹ 上一主題|下一主題