用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 急找上門教珠心算老師, 荔景, 葵方或美孚 ...
go

急找上門教珠心算老師, 荔景, 葵方或美孚 [複製鏈接]

請問各位家長有沒有介紹上門教珠心算的老師呀, 地區在荔景或葵芳, 又或一些好的中心可提供. 我亦可到老師提供的地方上堂. 要可靠及教得好.  現找到兩位家長有興趣 (均住在荔景).

因我想報YMCA, 但人數不足, 開不成班, 好慘    不知點算好.  仔仔現時4.5 歲. 是最好開始學習的時機. 不想錯過.  請各位幫忙. 萬分感激.
   0    0    0    0

請問有無資料呀.  十萬火急.

原文章由 ChapmanMa 於 07-9-19 09:53 硐表
請問各位家長有沒有介紹上門教珠心算的老師呀, 地區在荔景或葵芳, 又或一些好的中心可提供. 我亦可到老師提供的地方上堂. 要可靠及教得好.  現找到兩位家長有興趣 (均住在荔景).

因我想報YMCA, 但人數不足, 開不成 ...

有無老師有興趣呀, THANKS>

原文章由 ChapmanMa 於 07-9-20 09:39 硐表
請問有無資料呀.  十萬火急.

e+同我個女補習個miss都有教珠心算, 但無正式教過我個女, 我個女現在讀小二, 小一已經由佢補, 我見佢對小朋友係非常有耐性, 你仔仔4,5歲, 應該都ok, 如果有興趣可以聯絡我.

ChapmanMa
please check pm.

原文章由 ChapmanMa 於 07-9-25 09:47 硐表
有無老師有興趣呀, THANKS>

Please advise if the teacher accept Sunday morning (at Lai King) or Friday 6:00 pm at Cheung Sha Wan ?  Also, how much does she cost ?  Thanks so much.

原文章由 cwf18 於 07-10-5 13:55 硐表
e+同我個女補習個miss都有教珠心算, 但無正式教過我個女, 我個女現在讀小二, 小一已經由佢補, 我見佢對小朋友係非常有耐性, 你仔仔4,5歲, 應該都ok, 如果有興趣可以聯絡我. ...
‹ 上一主題|下一主題