用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 資優教育 今期潮流興 ~ 點解個個話自己個仔係資優生 ...
樓主: codychan
go

今期潮流興 ~ 點解個個話自己個仔係資優生 [複製鏈接]

原文章由 qq123 於 08-3-1 10:44 發表

你認唔住要分身, 定要出聲??

這件事已經過了很久, 又係s小姐自己在bk開topic講話好嬲, 比人鬧, 我本來無為意s小姐, 就是這單野, 我很記得她。

恕我失言, 我道歉, 既然s小姐說不是她, 對我這句說句, 佢又何須 ...

你記性比較差啦....唔係she,係faXX,我果時唔係話我個女叻,係話人地講一句做一句啫,自己就係公司日貼夜貼d補充練習比自己對仔女做,年年都要考到mcs,考到五年班,但就同人地講唔好咁谷,我唔抵得佢既虛偽,又有家長以為係真喎,我就分享緊未入小學時,都應去上下grammer班,預習小小,又話我唔啱啫,我都好避忌話我女默書呀考試呀既分數架啦,佢地要話我,我都無法啫,話我都唔緊要,我個女有咩得罪佢地呀.....要話我女,我梗係要開topic啦,我係個網十年八年啦,但好好好少咁開topic囉,仲要係學校d唔識既家長面前話我衰,d咁無口德既人真係同你好似囉

你話123係我分身......... ?有人識得123架,係人開口都話人分身.......你真有問題呀

原文章由 qq123 於 08-3-1 09:49 發表
Sindy

八婆, 最適合形容你, 你以前在she.com讚自己囝女, 踩人地囝女被人鬧爆, 好似過街老鼠, 唔知你仲有無印象呢?? 好心你唔好扮失憶, 係都要人提起  

Christf

我以為每天在bk等聊交嗌, 都是食飽飯等c痾的 ...

你乜人黎架,我又無惹你,亦無話個MXX,你仲鬼鬼要鬧人呀﹗
你講什麼痾乜,簡直粗鄙之極,令人

[ 本文章最後由 叮鈴 於 08-3-1 12:54 編輯 ]

原文章由 christf 於 08-3-1 11:52 發表
**如果唔分享,都唔好串我﹗**

Please be sure that I won't initiate to 串 anyone unless I found the underline meaning of someone's posting is so bad or not friendly then I will teach her/him a lesson

...

這個討論區先前的POST 有關GIFTED的特徵,其實很多我都有份POST,早在最前的頁數時 (不過已經係幾代以前)。只是,我很想知道一些個案實例而已。

我無話讀GSIS好威喎
不過就係好多想讀IS 既家長Dream School
唔識嘢咪扮代表啦 晒氣

嗱, 你話唔回應架

"鳳梨, Stjoboldboy

乜你覺得GSIS好威? 威在半紅不黑的馮X, 定係一班捐在有錢老豆褲浪底下的衰柴二世祖?? 聽聞痾督尿都有十個八個菲傭+保鑣逗住"

[ 本文章最後由 鳳梨 於 08-3-1 16:06 編輯 ]

醒目開學勳章

原文章由 叮鈴 於 07-12-6 10:13 發表

方法唔係完全無,但要實行唔係咁易,知而難行。

教這些孩子不是一天兩天的事,要教好唔等人去評的話,咁,不如呢埋係屋企唔見人,等到佢乖得無人評論時先放佢去見人?

這些細路很難教,要親身經歷,才知其箇中滋味,特別係那些創意資 ...

我完全明白家長既感受, 完全同意你既講法

醒目開學勳章

mayling 234

可以 pm 我關於評詁資料嗎 ?

thanks
‹ 上一主題|下一主題