用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 YOUR BABY CAN READ ~~ 7th Group Order (( 10月6日dead ...
樓主: 5Y
go

YOUR BABY CAN READ ~~ 7th Group Order (( 10月6日deadline)) [複製鏈接]

我也有興趣. 請問重會唔會group order呢?

比左錢既媽咪,
有冇人收過5y既回應呀?
點解過左數咁耐都未contact收貨既?

5Y, be careful. better check copy of transfer receipt before releasing goods. for details, pls read

請幫手:本地鐘點被拖糧, 僱主(BK媽媽)開空頭支票唔出糧 at
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1168385&extra=page%3D1&page=1

已PM數次,只說已下單,沒有貨期!會不會有問題? 6號截order到現在已12日,還是沒有貨期。
5Y, 請回覆什麼時候收貨呢?

原文章由 Karena1015 於 07-10-18 11:59 硐表
比左錢既媽咪,
有冇人收過5y既回應呀?
點解過左數咁耐都未contact收貨既?

醒目開學勳章

原文章由 莎朗 於 07-10-10 22:49 硐表
5Y,

I did transfer to your account yesterday, please confirm by return.  

QUOTE:
原文章由 莎朗 於 07-10-5 02:27 硐表
I would like to order one  ...

莎朗唔好掛住去買野俾個仔,快d出糧俾人, 唔好拖糧啦!個婆婆好慘ga !!

路縱崎嶇......仍幸有你......風雨同路 !!

5Y,
我在Blog處都見到你話落左啦,我pm你幾次,你都無回答我的問題(貨期或order情況),只說已落order就算數,怎會唔令人懷疑有問題呢?你現在清楚交待落order情況咪好囉,大家都清楚,我相信其他mami都想知啦!
唔好意思,唔知你入左醫院,Take Care!
下星期貨到請sms我啦。Many Thanks!

Dear 5Y,

Please let me know if the "Baby Can Read" arrived.
Thanks.

Baby Can Read

please let me know if I can take the product.
waiting for you reply.

hi, 5Y
我知你好忙但我宜家落訂的情況, 唔知貨到未呢?見到俾個回覆啦

Thanks.

回覆 #1 美子媽 的文章

我知你剛剛病完, take care. 我真係好想訂, 點先可以以$800左右訂到呢?

5y,

知道你唔舒服,都唔想煩你,但係我send左幾次pm比你都冇覆過,我想問究竟幾時先可以攞到貨呢?講真由deadline到而家都已經十幾日喇,真係唔係有心煩你,但我地個個都過左數,但都未見你覆實個日期,你話可以pm/call你,我pm你幾次都唔覆,又冇你電話,想問都問唔到,你睇到覆返我啦!十萬個thx!

5y,  係囉, 又話上個禮拜有o既? 究竟點架?:cry:

原文章由 Karena1015 於 07-10-28 13:30 硐表
5y,

知道你唔舒服,都唔想煩你,但係我send左幾次pm比你都冇覆過,我想問究竟幾時先可以攞到貨呢?講真由deadline到而家都已經十幾日喇,真係唔係有心煩你,但我地個個都過左數,但都未見你覆實個日期,你話可以pm/call你,我pm你幾次 ...

回覆 #8 5Y 的文章

究竟幾時可以攞到貨呀!請快啲回覆.
豬BB

5Y,
知你唔舒服都唔想太打攪你,但可唔可以覆到幾時有貨?因大家都想快d攞到,上次你留言話美國已寄出,約一星期會收到,但今日巳經
29/10,請你盡快回覆是否巳到貨/進度如何?thanks!

5Y,
唔見你pm或sms,請問D貨到咗香港未呢? 待覆,謝謝。

原文章由 5Y 於 20/10/2007 00:39 硐表
dear all ,
    唔好意思,因近日身體唔舒服,所以沒有抽時間上來報告,因之前收到babyhome email話, 他們唔可以再賣貨到香港,相信原因大家都估到啦,相信係香港的代理商投訴美國搶了唔小的生意啦. 所以babyhome一直唔可 ...

唔好意思呀!5y~因我個小朋友快生日啦,本來我想買來比佢做生日禮物架,可否講我們知個進度呀?因我估大家都好心急呀!!打擾晒~
[img][/img]

YOUR BABY CAN READ ~~ 7th Group Order

5Y, 我都想知可以幾時收貨, 你可唔可以通知我哋, 我相信大家都等緊你回覆.

5Y,

I really need a set of CD for my baby as he will be 1 year-old very soon. Can you tell the date that US can send the CD to hong kong?
If still need to wait for a long time, then I may buy another set of CD rather than "baby can read"!!!
‹ 上一主題|下一主題