用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇搞錯, 無情情deleted左 "Cutie Bear" 個topic ...
樓主: oiyau2005
go

有冇搞錯, 無情情deleted左 "Cutie Bear" 個topic [複製鏈接]

hi,deadline9月25日。

[ 本文章最後由 晴晴小豬 於 07-9-25 01:08 編輯 ]

簽名被屏蔽

咩趕唔切呀?

原文章由 labelle 於 07-9-23 20:32 硐表
sorry 我趕唔切啦

hi各媽咪,
盡量於25號前pm我幾多,請留電話俾我!
tks!

Hi 晴晴小豬,
I have pm you, pls check. Thx........

晴晴小豬,

Pls check Pm, tks!
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

已經覆左,請check,tks!

原文章由 CYRUS.ma 於 07-9-24 01:00 硐表
晴晴小豬,

Pls check Pm, tks!

咦!你咪係之前比人block 咗嗰個ching ching, 你而家賣$500 咁之前用$600同你買咗嗰d媽咪咁點呀?咁如果係第2個網(Uwants.com)用$788買咗咁又可唔可以退番錢呀?

sorry!我唔係之前個chingching,請唔好誤會。hk$500係我託朋友響台灣網訂的價錢,你不妨亦可以去台灣yahoo網自己search睇睇。唔該請先搞清楚,同名同姓o既人都好多架,咁係咪代表就係同一人先??

原文章由 byby333 於 07-9-24 11:54 硐表
咦!你咪係之前比人block 咗嗰個ching ching, 你而家賣$500 咁之前用$600同你買咗嗰d媽咪咁點呀?咁如果係第2個網(Uwants.com)用$788買咗咁又可唔可以退番錢呀?

[ 本文章最後由 晴晴小豬 於 07-9-24 14:39 編輯 ]

你話你吾係之前個chingching???????why why  個E-mail個人名和Uwants一樣:tongue::tongue::tongue:
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=4830050&extra=page%3D2

原文章由 晴晴小豬 於 07-9-24 14:25 硐表
sorry!我唔係之前個chingching,請唔好誤會。hk$500係我託朋友響台灣網訂的價錢,你不妨亦可以去台灣yahoo網自己search睇睇。唔該請先搞清楚,同名同姓o既人都好多架,咁係咪代表就係同一人先??

...

sorry, 可能我誤會咗喇! 不過因為呢個人個e-mail 同你個e-mail係一樣啦!所以我先會誤會!(唔明白, 點解又唔係同一個人為何會用同一個e-mail)
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=4778308&extra=page%3D2

原文章由 晴晴小豬 於 07-9-22 00:07 硐表
有疑問可以pm我或mail至[email protected]
‹ 上一主題|下一主題