用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門青山聖彼得堂幼兒園N1班
樓主: MAMAHOHO
go

屯門青山聖彼得堂幼兒園N1班 [複製鏈接]

咁多位媽媽你地好呀!

我本人就覺得啟豐(陳碩志醫生)唔係好得啦, 因我個bb上次睇普通傷風感冒食左1次藥, 個人成個呆晒, 嚇到我死呀, 仲要等左成2個中先到我睇, 講真呀! 睇完至覺得佢唔係唔專業囉, 同埋無理由開咁重藥比bb仔嘛, 想食死佢地咩。

係喎咁多位:

講起 屯門青山聖彼得堂幼兒園N1班 呢間學校, 你地覺得整體上好唔好呀, 因我想出年比亞B入呢間呀, 仲想問下係咪好難入架

問題人出現喇! 十萬個THANKS!!!!!!

原文章由 MAMAHOHO 於 07-10-7 16:43 硐表
我今年亞囡入讀st. peter N1, 好唔好未有咁快睇到, 但老師都算有愛心, 但唔知係咪今年多細路讀, 一班人數比以前多左, 老師好似唔係好夠人手咁....... 而且開左學個半月, 我個囡病左半個月, 暫時未有實際的評分, 因為 ...

mamahoho & 影后媽媽:
多謝你地的意見, 我個BB出年先讀仲多人爭呀, 但我都要試下, 因我聽倒好多呢間學校的正面評價, 而家又有露天地方玩, 附近又無高樓大下, 唔洗怕有高空擲物, 意外都小D。

真係十萬個唔好意思呀, 我同老公已決定比亞b去九龍塘讀書, 出年過完年就會全家搬埋出去, 所以之前麻煩左你地要講聲thx。
‹ 上一主題|下一主題