用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 觀塘浸信會幼稚園 各位觀塘浸信會幼稚園 校友, 新生, 舊生入來啦! ...
樓主: 幪面超人
go

各位觀塘浸信會幼稚園 校友, 新生, 舊生入來啦! [複製鏈接]

My boy is K1 student in 觀塘浸信會幼稚園, he has studied in this school for 1 month, he feels very happy in school life.  Teachers are nice and every arrangement are good!

所有討論浸信會的媽咪你們好呀.我想我個
bb都讀這間糼稚園.她而加七個月了.我是不是要宜加報名拿表格.我想她两歲就讀..同埋我想問有沒校車座或者校車一個月幾 錢.

Dear All,

My son will study K1 in this school....can we make a resarch for our place to live/ work or not...

Name             place to live     status
Alice jacob       Kwun Tong      work

大女沅蕎9月入K1啦,非常期待!

由上年等呀等呀終於落實入讀觀浸K1,
好開心:)
不過在這兩個月無乜活動好做,
各位有冇好介紹

我想問下觀塘浸信會多唔多人報名呀?難唔難入呀?我囝囝下個月就報名~我想知多一點~謝謝~~!

淘大聖德肋撒vs官塘浸信會幼稚園,大家俾d意見~會揀邊間??
淘大聖德肋撒,收我女入am班,
而官塘浸信會就收我女入pm班,
兩間我都覺得ok!所以好頭痛,唔知点揀?!

回復 26# ivylyc 的帖子

當然讀pm啦,o個間學校太多劣評,之前我報左N班,交埋留位費都無入讀呀!
我囡囡現在讀觀浸K1,每天也很開心。

各位媽咪:
我仔仔剛剛畢左業啦~
我覺得老師,主任,姐姐都非常好,仲有校車叔叔(因為我個仔以前坐校車都會喊,但平叔叔非常有耐性地諗辦法幫佢)以家我地仲成日返去學校老師tim~~
‹ 上一主題|下一主題