用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 保母車查詢
go

保母車查詢 [複製鏈接]

請問有無保母車介紹呀? 由荃灣到學校, 我已經問過開大校車公司, 佢哋幫唔到手呀....
   0    0    0    0

你試下call 馮姑娘 9082 1425

原文章由 GinIp 於 07-9-3 12:37 硐表
請問有無保母車介紹呀? 由荃灣到學校, 我已經問過開大校車公司, 佢哋幫唔到手呀....
click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

Tks for your infomation but they only have one way services... she cannot provide the pick up in the morning...:cry:

原文章由 LOOLOO 於 07-9-3 15:52 硐表
你試下call 馮姑娘 9082 1425

請問經不經美孚荔欣苑GA?

荔欣苑對出山邊既巴士站係返學上學點, 落車係對面馬路落車.

原文章由 fwkk 於 08-6-23 11:11 發表
請問經不經美孚荔欣苑GA?

原文章由 GinIp 於 07-9-3 12:37 發表

你的小朋友是不是讀新校的?我女兒今年在那裡讀P1.學校發了校車路線收費表,有荃灣到學校的,600元一個月.是民利旅運的,電話是:27858663.

民利旅運

荔景浩景台 & 祖堯都有站. BUT 葵芳 NO STOP ? Why???????
‹ 上一主題|下一主題