用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無BB讀青衣卓思幼稚園?
go

有無BB讀青衣卓思幼稚園? [複製鏈接]

hi, my boy Marcus will attend pm class(class A) on 16Oct07...

the school opening ceremony was held yesterday(3Sept07)!

原文章由 vn 於 07-9-5 13:50 硐表
Hi,
我個女讀上午N1B班, 沈日上堂無人陪仲眼濕濕添.

hi vn,
請問情况點呀?
係咪真係吾比着片架?
我個Marcus仔怕生保、未戒片、吾多識講野及吾鍾意食cake/bread...

原文章由 rizsum 於 07-9-10 17:22 硐表
你好, 我仔仔叫力行.

you know what, my Marcus felt into sleep after 45mins and so we left while other kids were enjoying their free time...
12:30-3:00 is his snap time...the teacher advised us to rearrange his time schedule!

Marcus is a member of the "SUN" group, how about your kids?

原文章由 ioi 於 07-9-12 13:48 硐表
o依!...... 呢度咁多pm班的同學仔o既!
不過我個仔係讀N1Aam喎...... 唔知有冇同班同學o既家長呢?

Marcus仔轉左am班 ,不過係N1B am!

當我諗緊幾時打去學校問有冇得轉am class so I can 安排点同佢轉schedule時,老公打比我話學校通知am class有位,問我地想吾想轉...yeah!

係呀,am班D時間同佢而家旣schedule夾D,淨係要將上午餐
congee由11:30延至放學後...

姐姐D時間都好用D,可以送佢番學校順道去買餸...

請問班中仲有冇小朋友喊?有冇好似我個仔咁吾多識講野?

老師話我只可以喺第1曰陪佢1個鍾...
‹ 上一主題|下一主題