用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇媽咪用迪士尼美語. 可以教我點用嗎???? ...
go

有冇媽咪用迪士尼美語. 可以教我點用嗎???? [複製鏈接]

bb依家6個月大. 可以怎樣開始用呀!
因為依家我只係, 比音樂 wakeup slong, bedtime slong
sing along 1, play along 1 佢聽.....

應該點分配時間 & 幾時比咭機比玩 & 幾時比dvd佢睇呢?

0    0    0    0

我前幾日剛剛俾個sales sell完, 依家都consider緊買唔買。但以我所之, 你買套咗教材後, 係會安排工作人完上門教你用的。 或者你可以搵返果agent安排。

我個肚而家23週, 己經買佐, 你個乜agent來ka? 無after sales service ke??
我個agent 昨天上來我屋企幫我開晒d一箱二箱, 同我講邊d係乜邊d係乜, 佢仲講話我bb12出世之後就會再來講多一次 因為佢話我今日講完, 隔一陣都係通常會唔記得 ~!

我自去年8月知有dwe之後, 一直有留意同埋主動認識d agent, 在挑選之下選擇了這住上個月中confirm幫親, 因為我feel到after sales service 好重要。

昨天我好開心, 個姐姐上到來唔單止講 套dwe係點, 仲同我分享佐好多教導小朋友、 pre-school education的心得, 因為佢做佐呢份工好多年, 睇住好多小朋友的成長, 亦比較到有用教材同無用教材的分別!

..... 總知我買佐套野, 覺得好放心.....

btw, 佢話到時會比time table 我follow...我都唔知係點,,,
如果你個agent 無比到你, 你可以搵我, 我幫你搵我個agent, 問下佢幫唔幫到你,,,

據我所知有時d agent 係會冇做果份工 都唔出期, 而hotline 回答你的人我估次次都唔一樣(佢地好多係part-time)... 始終如果有個人跟係好好多 ke
‹ 上一主題|下一主題