用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想找九龍塘、太子劍橋班,有冇好介紹? ...
go

想找九龍塘、太子劍橋班,有冇好介紹? [複製鏈接]

0    0    0    0

Hello! 各位姊妹,剛在另一處留言,見到這處也啱,便copy & paste給大家參考下:

有一間近培正,旺角火車站步行5分鐘,都幾方便。

師資:由英國人老師教英文,如Playgroup、Phonics、劍橋英語班。另外又有一位英國土生土長的華人老師,她必要時也可以用廣東話和小朋友溝通。這裡的老師對小朋友很nice,很盡責的。我的小朋友在這裡上了幾年了,他們讀得很開心。

小班教學:2個左右,如果時間fit到,甚至可以一對一教學!不過班會常滿,要早些留位。

這裡還有兩個好處:1. 地方很寬敞舒適;2.這裡的學生有好多是何文田區名校生,你們可能會打聽到好多入名校的貼士呢!

還有,這裡還有普通話、法文、日文、成人會話呢!有興趣自己再打去問啦!

你們若需要電話,可PM我或留email。

Chloe

chloe,

唔該, pm d 資料比我. 謝謝.

adapig

原文章由 chloec2006 於 07-8-29 23:37 硐表
Hello! 各位姊妹,剛在另一處留言,見到這處也啱,便copy & paste給大家參考下:

師資:由英國人老師教英文,如Playgroup、Phonics、劍橋英語班。另外又有一位英國土生土長的華人老 ...

please email the info to [email protected]

原文章由 chloec2006 於 07-8-29 23:37 硐表

師資:由英國人老師教英文,如Playgroup、Phonics、劍橋英語班。另外又有一位英國土生土長的華人老 ...

Dear all,

Please check your PM.

Chloe

Hello Cholec2006,

Would u please PM the information to me. Many thanks,
Kalongma

我知道旺角火車站附近有一間,是外藉教師教的,需要資料的話可以pm給我。

原文章由 hamichamic 於 07-9-5 21:54 硐表
我知道旺角火車站附近有一間,是外藉教師教的,需要資料的話可以pm給我。

Please PM the info. to me. Thanks, Kalongma

原文章由 VIOLETBK 於 07-8-30 22:29 硐表
有冇真正的小朋友家長介紹有口碑的center, 唔想收廣告。

我都咁話, 呢個center係BK勁賣廣告. :tongue:

原文章由 ansontong 於 07-9-8 18:17 硐表

我都咁話, 呢個center係BK勁賣廣告. :tongue:

我知呢個CENTER頂手也不足一年, 不知他小朋友為何讀了幾年? 他知否導師也全部換了(好的走晒), 此人勁賣廣告, 真討厭.:tongue: 再賣廣告將貴CENTER的內部資料由未頂手至今一齊分享.
‹ 上一主題|下一主題