用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇芭蕾舞好介紹
go

有冇芭蕾舞好介紹 [複製鏈接]

醒目開學勳章

我想囡囡學芭蕾舞唔知有冇好介紹~~
   0    0    0    0
[img][/img][img align=left

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 milkbear23 於 07-8-28 13:05 硐表
我想囡囡學芭蕾舞唔知有冇好介紹~~

在哪一區呀 ?
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

醒目開學勳章

我住tko, 我想問佢地坑口有一間, 唔知好唔好~~~

想請問係唔係海逸果間呀,我都想知呀

原文章由 milkbear23 於 07-8-29 11:12 硐表
我住tko, 我想問佢地坑口有一間, 唔知好唔好~~~

醒目開學勳章

原文章由 素兒 於 07-8-29 15:59 硐表
想請問係唔係海逸果間呀,我都想知呀

係, 但我打左去羅逸雅度問, 原來佢地而家無同tko呢間再合作, 咁即係佢地而家都只係擺左羅逸雅d單張係度只係比人睇, 佢地而家自己一間獨立, 我而家問左羅逸雅報左亞女星期日試班~~你有咩想知可以打比我 check pm, 你小朋友係咪想學芭蕾舞呀??我問左好多間, 我有好多資料呀~~

可唔 可以俾坑口海逸果間個電話我?我想同阿囡報ballet or jazz呀。 :

原文章由 milkbear23 於 07-8-30 11:11 硐表

係, 但我打左去羅逸雅度問, 原來佢地而家無同tko呢間再合作, 咁即係佢地而家都只係擺左羅逸雅d單張係度只係比人睇, 佢地而家自己一間獨立, 我而家問左羅逸雅報左亞女星期日試班~~你有咩想知可以打比我 check pm,  ...

Dear Milkbear,

I would like to know ballet classes information in Kowloon side as I live in Mongkok area (near St Teresa's Church).

Many thanks.

song-ma

原文章由 milkbear23 於 07-8-30 11:11 硐表

係, 但我打左去羅逸雅度問, 原來佢地而家無同tko呢間再合作, 咁即係佢地而家都只係擺左羅逸雅d單張係度只係比人睇, 佢地而家自己一間獨立, 我而家問左羅逸雅報左亞女星期日試班~~你有咩想知可以打比我 check pm,  ...
‹ 上一主題|下一主題