用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(小西灣) 小西灣迦南~~K2反轉學校篇の1
樓主: haileymama
go

小西灣迦南~~K2反轉學校篇の1 [複製鏈接]

你問邊個老c 呀

原文章由 花仔 於 07-8-23 23:07 硐表
今日問左老C, 長長係LKB

彤媽, hailey 今日跳得好開心呀
APfamily   

上升旗返去coby dance觀課, 見到長長個舊班子孕, 佢同我講囉

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-8-28 14:11 硐表
你問邊個老c 呀

不過直至陳日都未收到佢個班子孕電話喎

原文章由 花仔 於 07-8-29 09:24 硐表
上升旗返去coby dance觀課, 見到長長個舊班子孕, 佢同我講囉

到今日我都未收到啦 我要5要call下佢地呢
校車叔叔反而call左我啦 ...

原文章由 花仔 於 07-8-29 09:34 硐表
不過直至陳日都未收到佢個班子孕電話喎
APfamily   

醒目開學勳章

原文章由 花仔 於 07-8-23 23:07 硐表
今日問左老C, 長長係LKB

彤媽, hailey 今日跳得好開心呀

撞鬼,呢度死左咁多日,BK作反啊

不過我仲未鴨路d video上網 盡快盡快

醒目開學勳章

我今日收到喇...........................................終於

彤彤,又係A班,LKA,賴老師。

LKA, LKA, 燒買毒LKA呀

燒買言 : 唉 ...... 我老婆仔都同我1班, e+又有彤彤係樹, 都5g揀新歡好定舊愛好

彤媽, 我今日送呀仔返學呀, 送埋上課室添, 終於見到賴老c 既老3真面目 ................... 呀仔好爹呀, 係咁攬住我, 好彩Ms Wai過黎抱住佢, 攬住佢, 佢至好d 到現時為止, 我知得2個同學同佢同班.  另, 英文老c 都轉埋啦, e個新英文老c 個子高大, 真係好西既西人呀.
APfamily   

長長今日正式返低b班喇 今日陪佢上課室, 有幾個nd班既好朋友仔都同返一班, 開心c佢

你今日件3真令人噴血喎 2果學校有男老c, 十搞到佢地5室教c呀

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-9-3 10:31 硐表

燒買言 : 唉 ...... 我老婆仔都同我1班, e+又有彤彤係樹, 都5g揀新歡好定舊愛好

彤媽, 我今日送呀仔返學呀, 送埋上課室添, 終於見到賴老c  ...

醒目開學勳章

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-9-3 10:31 硐表

彤媽, 我今日送呀仔返學呀, 送埋上課室添, 終於見到賴老c  ...

嘩,大地震啊,連Miss Michelle都走埋

今日彤彤都話我知,有幾個A班既同學,仲要好fd既,都一齊去左LKA,蕭公子,都唔駛咁頭痕,彤彤個bf都係A班坐鎮
明乎其實,兩男兩女大混戰

尋晚,你知啦,我無得送佢返學,個學生証又唔知放左係邊,我就提彤彤叫佢落車就上2樓6號課室,佢竟然 喎,話唔要上LKA,唔要去6號課室啊! 我老公仲話鬼我好整

彤媽
我唸會5會d英文老c 係周圍掉架 ????? 可能miss michelle掉左去第2間branch呢 ...................

喂喂, 彤彤返黎有冇野爆呀 ? lunch time我打返去, 我問呀仔賴老師有冇送貼紙比你地, 佢話冇, 不過有新書包, 新書, 好開心喎.

原文章由 haileymama 於 07-9-3 15:02 硐表

嘩,大地震啊,連Miss Michelle都走埋

今日彤彤都話我知,有幾個A班既同學,仲要好fd既,都一齊去左LKA,蕭公子,都唔駛咁頭痕,彤彤個bf都係A班坐鎮
明乎其實,兩男兩女大混戰

尋晚,你知啦,我無得送佢返學,個學 ...
APfamily   

醒目開學勳章

原文章由 花仔 於 07-9-3 14:16 硐表

你今日件3真令人噴血喎 2果學校有男老c, 十搞到佢地5室教c呀

...

作死啊,有噴血野做乜唔影低俾我8啊,嬲啊:tongue:

咪(-)幼稚啦

原文章由 haileymama 於 07-9-3 15:08 硐表

作死啊,有噴血野做乜唔影低俾我8啊,嬲啊:tongue:
APfamily   

醒目開學勳章

夫人:
有無見佢地書包有張相仔,你估係咪老師自己整落去既呢??
彤彤今年張相終於無咁包喇:

今日出左通告,陳主任升級做校長,徐老師做左主任啊

我見呀, 不過我覺得怪怪地姐

oooo 陳主任升左呀 ,,, 哈哈 公喜喎, 邊個係徐老師呀 ???????

原文章由 haileymama 於 07-9-4 14:16 硐表
夫人:
有無見佢地書包有張相仔,你估係咪老師自己整落去既呢??
彤彤今年張相終於無咁包喇:

今日出左通告,陳主任升級做校長,徐老師做左主任啊 ...
APfamily   

醒目開學勳章

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-9-4 16:27 硐表
我見呀, 不過我覺得怪怪地姐

oooo 陳主任升左呀 ,,, 哈哈 公喜喎, 邊個係徐老師呀 ???????

http://hk.myblog.yahoo.com/pigpig-family/article?mid=440&prev=441&next=435

第一張相,藍衫既,右手邊果個
有無丁點印象?

醒目開學勳章

你地有奇趣袋啊??仲未有既?定係要用返舊果個?

奇趣好似真是沒有新
我仔仔又讀LKC班

彤媽

我唸奇趣袋用番舊果個
我想問佢地係咪每年1個新書包架 ???? 如果係, 咪有成3個
可5可以係雜費到扣書包錢用番舊果個呢 5好哂呀麻, 又冇爛, 又新 ... 第時呀妹讀埋, 又多3個

睇完你張相啦, 有1丁點印象啦 :D :D

原文章由 haileymama 於 07-9-5 01:23 硐表
你地有奇趣袋啊??仲未有既?定係要用返舊果個?
APfamily   

仲乜LKC要喊呀

原文章由 TSEHANG 於 07-9-5 09:09 硐表
奇趣好似真是沒有新
我仔仔又讀LKC班
APfamily   

醒目開學勳章

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-9-5 10:09 硐表
彤媽

我唸奇趣袋用番舊果個
我想問佢地係咪每年1個新書包架 ???? 如果係, 咪有成3個
可5可以係雜費到扣書包錢用番舊果個呢 5好哂呀麻, 又冇爛, 又新 ... 第時呀妹讀埋, 又多3個

睇 ...

咪係囉,連埋Jason果3個,即係有7個係度,拎去賣都得啊!

我朋友今年入學,佢話而家d手巾仔可以逐set買啊,$10/set,又搶錢
‹ 上一主題|下一主題