用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局吳多泰幼稚園 ◇◆保良局吳多泰幼稚園(2)◆◇
樓主: 堯堯豬媽
go

◇◆保良局吳多泰幼稚園(2)◆◇ [複製鏈接]

原帖由 堯堯豬媽 於 09-7-14 23:11 發表

之前我都好想揀呢間,可惜5係我選既校網,怕入5到!!!

我都唔係呢個校網, 不過好好彩第一輪入咗 !!!
哈哈

雖然呢3年有開心有唔開心,但亞囡總算得到一個愉快幼稚園回憶,而且見亞囡喺一個開心的環境學習成長,我已經好滿足,希望大家的小朋友可以有個愉快和輕鬆的小學生活.就算我地d小朋友唔再係吳多泰學生,但大家都算係沙田友,可以保持聯絡,交流吓小學心得,或者第時可能係中學同學.

想問下09年畢業既小朋友,派到去邊間小學呢?

我個女今年升k3,依家都未有心水揀邊間小學,請各位媽咪入黎傾下有咩好介紹做個參考,有d媽咪話siu hon sam幾好,有d話呂明才好???

各位媽媽
你們好
, 請問吳多泰有否默書或類似評估?
原帖由 rebeccaleungto 於 09-7-21 11:46 發表
我個女今年升k3,依家都未有心水揀邊間小學,請各位媽咪入黎傾下有咩好介紹做個參考,有d媽咪話siu hon sam幾好,有d話呂明才好???

沙田吳多泰interview

沙田吳多泰interview

急急....吳多泰interview考什麼?

吳多泰收了我兒子讀2010年K1,我知這兒有很多家長的孩子已在吳多泰讀了3年,請問這間學校好不好,老師有無愛心、耐性,小朋友是否喜歡返學?請給我一些意見,感激不盡。
‹ 上一主題|下一主題