用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 迪士尼美語
樓主: linusivan
go

迪士尼美語 [複製鏈接]

有無人知道現在還可不可以把會籍轉給直系親屬?要多少錢?轉後可否 upgrade D products? 如:可否把舊的磁帶卡upgrade 成新的 barcode 卡等?

因本人弟弟於約6年前買了DWE,現在我BB四個月大,我想在BB一歲後開始帶她上DWE的 playgroup。

謝謝幫忙!

真系好貴啊!60000

我BB4個月大, 有親戚比左DWE既:
Play along,
Let's Play,
Basic ABC'S,
Zippy and Me,
Sing Along.

我應比BB睇D乜先呢?
個次序係點呢?

個印印同BB講乜話溝通ar? 英文 or 印尼文?

原帖由 linusivan 於 07-8-15 00:16 發表
大家好,

我係這套教材的user又係sales, 我仔仔己經用咗佢成2年幾, 我覺得佢用得唔錯, 我係沒有後悔買給你雖然這套教材好貴. 如大家有任何問題關於這套教材,歡迎pm給我或於網內留言, 我會很快解答你們,當年我用這套教材時都遇 ...

個印印同BB講乜話溝通ar?英文 or 印尼文?

I am interested in this Disney Educational package.  Could you provide me some information about this package?  What are included in this package and their prices?  Please email to [email protected].  Thanks!

原帖由 linusivan 於 07-8-15 00:16 發表
大家好,

我係這套教材的user又係sales, 我仔仔己經用咗佢成2年幾, 我覺得佢用得唔錯, 我係沒有後悔買給你雖然這套教材好貴. 如大家有任何問題關於這套教材,歡迎pm給我或於網內留言, 我會很快解答你們,當年我用這套教材時都遇 ...

請問有冇人買左迪士尼最平果套(二萬幾蚊)? 請問係包左乜野架?

回覆 1# choiman 的文章

我有一套正版係Sept 2006買入Donald Set, 然後May 2007 upgrade去super Mickey Set, 想平售, 會連同書櫃一齊賣出,基本上D貼紙我地係無用過, pls pm to me, thanks.

我剛在上年由我妹妹轉會籍給我, 我妹妹係10年前買的了. 佢當時係買donald set, 只有play along 2, sing along cd + vcd 4隻 + book 4本, 磁帶卡機及510張卡, 其他都冇了. 跟住我去年upgrade 到mickey set, 有埋play along 1 & 3 + toys, sing along dvd 12隻, 磁帶卡機換成barcode機 +510張卡, basic abc dvd 12隻 + book 12本 + cd 14隻, step by step 12隻. 冇了... 轉會籍要俾1200元轉名費及要俾齊出世紙正本俾佢對名, 證明真係同父母所生的直系親屬. 佢地仲要影印出世紙留底添... upgrade 到mickey set 送半年會籍... 就係咁多... 今年我又加錢買了upgrade左的fun with words...

原帖由 NaipNaip 於 10-4-16 15:56 發表
有無人知道現在還可不可以把會籍轉給直系親屬?要多少錢?轉後可否 upgrade D products? 如:可否把舊的磁帶卡upgrade 成新的 barcode 卡等?

因本人弟弟於約6年前買了DWE,現在我BB四個月大,我想在BB一歲後開始帶她上DWE的 pl ...

醒目開學勳章

如果bb得4個月大,可以只聽play along 先, 應該有3隻cd, 每隻可以聽3-4個星期, 等佢聽熟d歌, 可以一日播1-2次

另外, 如果有bedtime song & wakeup song cds, 就一定要播

dvd 就睇你想唔想俾bb睇

我幾年前有人叫過我買一set, 當年要7萬蚊, 因太貴所以冇買一set, 只買了3小set 書+cd(價值幾百蚊)試吓, 但我想講, 原來小朋友一番左n1, 學校d書同我買個3小set書內容大至相同.....
係咪因為我買個d只係幾百蚊, 所以內容冇咁獨到呢....?
我都想知幾萬蚊個d係咪幼稚園學唔到嘅呢??
thx.

大的小朋友都己經4歲多了, 我己經無再續會的了, 但小B出世了, 請問你們可否幫忙把現有的舊書換返做新書呢?

我買咗4萬幾o個套, 但覺得個sales跟得唔好, 我bb而窕4個月大.  我張個sales俾我個schedule改咗, 但又唔知得唔得. 而家我plan咗早上係wake-up song 之後10點talk alone cards (5 pcs, 2個wk換一次) 到12點sing alone(2個wk換一次)到3點play alone 1, 6點sing alone spoken version with book(2個wk換一次) round 9 點bed time song.  唔知我有冇錯, 我打電話去disney, 佢話每個sales都有唔同教法, 而disney係冇standard set 定點為之好, 始終咁貴, 真係想搵有經驗嘅家長指點吓我!!! 謝謝!!!!!!

我囝囝而家22個月, 剛出生時已聽過sales介紹, 好有興趣, 但係我先生好反對又覺得唔值. 但囝囝而家咁大又開始講好多野, 我又打算同我先生商量下.
不過有以下疑問請解答:
1.係唔係響屋企都要係用english為主同bb communicate,套教材先有效?因為平日係婆婆湊佢,所以會用中文
2.而家22個月先開始會唔會遲左d
3.可否email我關於教材的價錢組合,我可以再同先生傾下
Thanks!

我在bb 3個月個時就買左一套番黎, 而家用左都有差不多3年, 幸運地考到心儀kln tong 區ge幼稚園 , 所以都覺得真係幾有效 !!   起碼可以自己同鬼婆miss 對答~ 個人認為都買得過..

原帖由 pion84 於 10-11-20 22:23 發表
我在bb 3個月個時就買左一套番黎, 而家用左都有差不多3年, 幸運地考到心儀kln tong 區ge幼稚園 , 所以都覺得真係幾有效 !!   起碼可以自己同鬼婆miss 對答~ 個人認為都買得過.. ...

係咪要依SCHEDULE 每日睇DVD?

你比小朋友每日睇幾耐DVD? 我知一定要睇架喇, 但又怕佢睇得多會壞眼~(我個女依家一歲)

咁我小朋友一歲嗰時我個教育顧問敎我毎日比佢睇三十分鐘就可以架喇.其它電視就無比佢睇. 到佢大啲就可以分段睇多三十分鐘.so far 我覺得佢視力完全無影響.
‹ 上一主題|下一主題