用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 迪士尼美語
樓主: linusivan
go

迪士尼美語 [複製鏈接]

醒目開學勳章

送貨嗰日, 顧問有嚟同我講解, 佢淨係叫我用深藍色先 + play along 1, 我有問過佢有冇時間表, 佢冇俾我, 淨係叫我用深藍色

醒目開學勳章

我打算上堂架啦, 因為啱啱會藉先開始(顧問同我地申請on-hold, 直至阿仔1歲先開始會藉)

my girl is 17 months old now, i have interest on DWE, is it too late for her to start now?  What's the difference between different sets of DWE?  Would u please pm some information to me?

我想問黎緊BB展, DWE booth會有咩優惠?

呢套野真係甘work嗎?

我覺得好貴...根本買唔起~
係咪有分價錢架, 每個價錢又包d咩產品呢?
如果唔用呢套, 會唔會有其他家長俾小朋友用其他比較平的產品呢?

我都想令到我BB係個叻叻BB, 但係無奈經濟唔好, 只可以小小地甘俾佢...

醒目開學勳章

因為我响阿仔9個月時買, 個顧問suggest我地on hold個會藉, 等BB1歲先開始, 咁就可以用多D佢地嘅服務, 唔會嘥

我上咗幾堂, 真係好有用. 不過我懶, 仲未同阿仔玩電話美語, 等我"的"起心肝, 今個禮拜報先

原帖由 Jeco 於 09-12-16 23:47 發表

ha..完來有得申請on-hold架? 不過我果陣亞囝1yrs先買既..依一年黎我都用晒佢既服務^^ (例如:活動/電話美語姐姐/換教材等等....)

你上堂啦...真係好有用架! 報左名未呀?? 首部曲佢唔係個個月有架...要就岩先得! ^^ ...

醒目開學勳章

未知work 唔 work架

係有分價錢, 有好多個combination架, 平個套會少D野, 你可以打去問吓有咩分別. 佢地有分期付款, 不過有利息, 之前試過有promotion係免息分期, 我唔知而家仲有冇, 當然你都要睇返自己經濟能力, 量力而為啦

我都識有好多BB冇用咩教材, 都OK架, 其實買教材都係多咗一D有系統嘅materials俾你BB學習, 但係家長都一定要陪BB一齊用. 市面上都有D價錢經濟D嘅書仔, 都可以用嚟教BB

原帖由 Evankingking 於 10-2-13 12:08 發表
我覺得好貴...根本買唔起~
係咪有分價錢架, 每個價錢又包d咩產品呢?
如果唔用呢套, 會唔會有其他家長俾小朋友用其他比較平的產品呢?

我都想令到我BB係個叻叻BB, 但係無奈經濟唔好, 只可以小小地甘俾佢... ...

原帖由 glo_hellomini 於 10-2-10 22:41 發表
你地有無人經過一個顧問買東西呀!
佢是萬小姐,吾知好吾好呀?
佢話教育展不會平,反而可能會加少少價,信吾信得過呢?

揾多幾個sales比較吓啦

醒目開學勳章

全套齊嘅唔係叫 Super Mickey Set咩?

原帖由 happy-kid 於 10-2-23 20:51 發表
我有全套super minnie set賣(最齊全果套), 2005年買的, 有齊所有書, cd, vcd, 玩具, 字咭, 讀咭機, 4張大海報. 其中書同字咭係全新的, 因我於完會籍前全部更換哂. 全部萬四. 九龍區取貨, 連原裝書架. 有興趣pm我. ...

醒目開學勳章

唔洗7萬幾, 上年書展, Super Mickey Set  (至多野嗰套)唔加額外野係4萬幾唔洗5萬...有好多野要睇你BB幾大, 再考慮加唔加

係, 可以有好多其他經濟實惠嘅方法, 如果你係full time mom, 你可以多D帶BB去公園supermarket之類, 都可以學到好多野架, 另外, 有好多BB圖書都唔係好貴, 可以買嚟教BB都得, 仲有, 網上面都有好多資料, 可以試吓search

原帖由 cincin_ko 於 10-2-23 22:12 發表
我都好想知用過或者用緊的mama 覺得有冇用??

成7萬幾一套真係買唔起, 我係full time mama, 乜都要慳呀!! 我係咪可以用我d 時間多d 用其他方法教佢??

係呀, sorry 睇番張單, 係Super Mickey Set至真.  

原帖由 kiki.kiki 於 10-2-24 09:26 發表
全套齊嘅唔係叫 Super Mickey Set咩?

我都買咗套Super Mickey Set比囡囡。見佢(暫時)學得幾好幾開心,有時我都會與囡囡一齊參加吓d活動,效果唔錯。
*{Train a child in the way he should go, and when he is old he will not turn from it. Proverbs 22:6}*

醒目開學勳章

我個仔(16個月)真係識多咗野, 我唔係成日開DVD俾佢睇, 今日開playalong, 佢跟住入面D小朋友 run, jump, march, 我冇特別教佢, 只係示範咗幾次...真係好surprise

有無人知道現在還可不可以把會籍轉給直系親屬?要多少錢?轉後可否 upgrade D products? 如:可否把舊的磁帶卡upgrade 成新的 barcode 卡等?

因本人弟弟於約6年前買了DWE,現在我BB四個月大,我想在BB一歲後開始帶她上DWE的 playgroup。

謝謝幫忙!

有無人知道現在還可不可以把會籍轉給直系親屬?要多少錢?轉後可否 upgrade D products? 如:可否把舊的磁帶卡upgrade 成新的 barcode 卡等?

因本人弟弟於約6年前買了DWE,現在我BB四個月大,我想在BB一歲後開始帶她上DWE的 playgroup。

謝謝幫忙!
‹ 上一主題|下一主題