用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 迪士尼美語
樓主: linusivan
go

迪士尼美語 [複製鏈接]

到時你可以pm給我, 睇吓我可唔可以幫到你.

===================================
原文章由 大寶寶 於 08-3-1 16:09 發表
linusivan,

我本身買了 dwe, 有agent跟, 但如有問題, 可不可以問你意見的呢?

graduation

I also want to know how to apply for graduation and what do my baby need to prepare for it?

我都想知 2萬蚊有 d 咩野 wor ??

有無人可以講我知呀 ? 唔該

原文章由 鎧澄媽媽 於 08-2-28 00:13 發表

但我所知,佢地最平個set都係2萬蚊度乍,仲有得分期添。

好似我之前想幫小朋友報pg,一個月都要1-2千,相對依家買究呢套教材,一個月都係1千度乍,但小朋友真係學識左好多生字,佢依家兩歲識晒A-Z已經覺得佢好叻,原來佢仲識好多 ...

我問左2x,xxx包
- Sing Along
- Playmate & Talk along cards
- Fun with words

原文章由 catandpig 於 08-3-5 09:30 發表
我都想知 2萬蚊有 d 咩野 wor ??

有無人可以講我知呀 ? 唔該

Fun with words 係 d mug 野 ?  好似又少得滯 wor

原文章由 VVian 於 08-3-5 13:49 發表
我問左2x,xxx包
- Sing Along
- Playmate & Talk along cards
- Fun with words

DVD player

I want to buy the DVD palyer, Anyone can help? Thanks!

請問買$2xxxx係唔係不可以參加畢業禮
原帖由 LoCLai 於 07-8-25 09:10 發表
我買了整套dwe, 請問點樣可以參加畢業禮....... 阿囡用左2年, 效果都唔錯.......

原帖由 wahhwahh 於 09-3-4 16:41 發表
請問買$2xxxx係唔係不可以參加畢業禮

其實參加畢業禮同你買邊個配套無關架!!

只要你小朋友可以回答考試既題目(要錄低呀), 然後寄番去俾佢地, 通過佢地既審核, 咁佢地就會通知你參加畢業禮架啦!!

考試既題目係配套入面架, 應該係尋寶箱內既錄音帶, 同麻playmate card最後個幾張無編號既卡呀

希望可以解答到你既問題啦^^

謝謝回答.因我昨天經過樂富的吉之島有sell dwe 但sales話如買$2xxxx就沒有主課程及不可以畢業,佢要我買$3xxxx果套分48期月供忘記係$1,090 or $1,050,供滿差不多要5xxxx,我覺得唔抵沒買
原帖由 sennywoo 於 09-3-5 08:19 發表

其實參加畢業禮同你買邊個配套無關架!!

只要你小朋友可以回答考試既題目(要錄低呀), 然後寄番去俾佢地, 通過佢地既審核, 咁佢地就會通知你參加畢業禮架啦!!

考試既題目係配套入面架, 應該係尋寶箱內既錄音帶, 同 ...

原帖由 wahhwahh 於 09-3-5 14:36 發表
謝謝回答.因我昨天經過樂富的吉之島有sell dwe 但sales話如買$2xxxx就沒有主課程及不可以畢業,佢要我買$3xxxx果套分48期月供忘記係$1,090 or $1,050,供滿差不多要5xxxx,我覺得唔抵沒買 ...

哦....明白, 我剛剛都打去八下個sales, 原來無主課程真係畢唔到業喎, 佢話最重要個部份就係主課程入面, 就連我講既考試題目都係跟主課程個套, 真係唔好意思啦, 俾左個錯誤既信息你...

其實佢唔一定要分48期供架, 如果年期短d, 利息都會相對少d, 不過我都係揀48期月供, 我覺得反正都會用幾年, 咪當係每個月既活動費, 同麻除番開個利息都只係$200度, 但任何時候都可以用到, 同麻真係可以學得到, 已經咩都值番晒啦!!

dear sennywoo,

may I have your learning schedule too...i bought mine about 1 month ago, but I seem a bit confused about the schedule my consultant told me.....when i try to ring her, she sound very impatient.......

點樣可以買多部DVD mate 呀.... 想買多部比阿仔

原帖由 stinkyrabbit111 於 09-3-7 17:17 發表
dear sennywoo,

may I have your learning schedule too...i bought mine about 1 month ago, but I seem a bit confused about the schedule my consultant told me.....when i try to ring her, she sound very  ...

o....如果係咁, 你不如打去hotline呀, 佢地有專人可以幫到你架, 仲會將你既資料輸入係電腦, 就算下次你再打去時, 佢地睇留電腦都知道你用到邊個階段呀

我唔係顧問, 好難話你知點用為之好, 而且每個小朋友既進度唔同, 未必適合你架~sorry

我仔仔2 YR開始用, 覺得教材好好. 教育顧問一D都吾好.

只係跟左一次, 從來都吾會再問下您. 非常差. 有無機會可以換人......

原帖由 Jeco 於 5-12-2009 12:38 發表
我囝囝由1yr開始用, 而家囝囝岩岩2yrs..短短一年佢真係識好多詞彙....近乎生活上所有基本既嘢都識讀, 我期待緊佢全句講出黎添...不可不提就係發音好準, 我最欣賞佢讀出黎既"尾音" ^^

以我立場, 我囝囝無讀N1的, 但 ...
做父母好要不斷學習, 感覺極像要從新開始讀幼稚園一次--> 小學--> 中學........真是學海無涯.

醒目開學勳章

我個教育顧問都唔好, 只係掛住問我有冇朋友想買....

係啦, 可唔可以換顧問架呢?

Jeco,
不如你幫我問吓你個顧問, 轉跟佢得唔得?

原帖由 beansan 於 09-12-11 00:33 發表
我仔仔2 YR開始用, 覺得教材好好. 教育顧問一D都吾好.

只係跟左一次, 從來都吾會再問下您. 非常差. 有無機會可以換人......

我都希望轉..thanks

原帖由 kiki.kiki 於 11-12-2009 23:00 發表
我個教育顧問都唔好, 只係掛住問我有冇朋友想買....

係啦, 可唔可以換顧問架呢?

Jeco,
不如你幫我問吓你個顧問, 轉跟佢得唔得?
做父母好要不斷學習, 感覺極像要從新開始讀幼稚園一次--> 小學--> 中學........真是學海無涯.

醒目開學勳章

我有打俾佢, 不過佢無好似你個顧問咁俾個timetable 我可以跟

原帖由 Jeco 於 09-12-14 17:28 發表
其實你有問題都係要主動打比你顧問查詢既! 你哋既顧問有無答你哋既問題呀?
‹ 上一主題|下一主題