用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 迪士尼美語
go

迪士尼美語 [複製鏈接]

大家好,

我係這套教材的user又係sales, 我仔仔己經用咗佢成2年幾, 我覺得佢用得唔錯, 我係沒有後悔買給你雖然這套教材好貴. 如大家有任何問題關於這套教材,歡迎pm給我或於網內留言, 我會很快解答你們,當年我用這套教材時都遇到不少問題. 我希望以我的經驗可以幫到你們.嘻...
   2    0    0    0

Hi,
我有問題想請教,please check pm

想問下bb6個月係咪比佢聽cd only
早上 wakeup song 晚上 bedtime SONG
中午聽 sing along 1

巳重覆以上動作咁比佢聽, 洗唔洗轉下CD 比 sing along 2 呀

卡機 我依家由no.1開始比佢學 (有500幾張)
係咪順住咁比佢每日學5張呀!

play along 1 ~~~CD (有時玩下**都係音樂**)
係咪要比DVD佢睇下呢??????

((((有冇錯到呀! ))))

我用左5年零3個月...超正. 亞女三個月大已開始用呢套教材, 1.5歲UPGRADE. 日日都有用, 超值.

原文章由 PinguLinusLee 於 07-8-16 21:26 硐表
Hi,
我有問題想請教,please check pm

PinguLinusLee,

Please check your email.

我買了整套dwe, 請問點樣可以參加畢業禮....... 阿囡用左2年, 效果都唔錯.......

原文章由 linusivan 於 07-8-25 00:18 硐表

PinguLinusLee,

Please check your email.

請問2007版同舊版有無分別.為何sing along 的歌約35隻歌不是全部有DVD呢..只有10隻...我覺得唔夠全面,SING ALONG DVD 又同PROGRAM DVD 的歌一樣變咗小朋友有些悶,這麼貴價錢有點問題. 請可否解釋給我聽..謝謝........
原文章由 linusivan 於 07-8-15 00:16 硐表
大家好,

我係這套教材的user又係sales, 我仔仔己經用咗佢成2年幾, 我覺得佢用得唔錯, 我係沒有後悔買給你雖然這套教材好貴. 如大家有任何問題關於這套教材,歡迎pm給我或於網內留言, 我會很快解答你們,當年我用這套教材時都遇 ...

我之前問過野, 但收唔到你既回覆??

回覆 #1 sennywoo 的文章

媽咪,

你將問題send多一次比我.

:

Hi,
BB而家四個月多啲,用咗DWE個幾月!
係唔係only listen along and 聽play along,就OK?
till BB about six month 至start其他嘢呢?

我想問如果我手上有套2手迪士尼教材,續會係咪冇用架? 如果將來想upgrade野係咪一定要係1手用家架?

原文章由 linusivan 於 07-8-15 00:16 發表
大家好,

我係這套教材的user又係sales, 我仔仔己經用咗佢成2年幾, 我覺得佢用得唔錯, 我係沒有後悔買給你雖然這套教材好貴. 如大家有任何問題關於這套教材,歡迎pm給我或於網內留言, 我會很快解答你們,當年我用這套教材時都遇 ...

迪士尼

己回覆, please check!
===================================
原文章由 monchuBB 於 07-12-12 00:51 發表
我想問如果我手上有套2手迪士尼教材,續會係咪冇用架? 如果將來想upgrade野係咪一定要係1手用家架?

DWE

你買嗰套應該係FULL SET, 所以要$59XXX.  其實DWE 有好多唔同嘅價錢, 係個SALES, 賣最貴嗰SET比你.  我當年都唔係買FULLSET.  一來係太貴, 二來我BB無咁快可以用埋電子書.  我覺得買-Super Mickey set = $49XXX, 己經足夠.

有當然係好, 如果唔買DWE, 你都可以買其它教材給你的BB.  我都有買其它教材給小朋友, 佢都係可以學到嘢.  如果你想買DWE比小朋友, 但又唔想買的太貴, 我有啲其它 SET可以介紹比你, $2XXXX都有, 不過無FULL SET咁多嘢, 另外DISNEY 都有另一隻碟係比小朋友睇, 嗰SET好平$2XXX. 因為主角唔係米奇, 而係其它公仔.

另外, 買一手係好的 (我係user角度), 因為可以換書, 係有需要, 因為小朋友係唔會同你愛惜啲書, 一定會有嘢需要換.  而且買一手的小朋友係可以係disney申請結業.  

如你再有問題, 歡迎留言給我. 若你想知道其它DWE SET 嘅資料都得.

希望可以幫到你!

====================================
原文章由 prosperityyan 於 07-12-15 02:23 發表
linusivan,

你好, 我剛簽左名買左一套美語世界, 初時以為只是四萬多, 不過原來已加價到 $59xxx, 好費, 個sale話有3日決定清楚要唔要, 我老公話太貴. 我明白佢係可以比到個英語環境bb. 不過問題係, 係咪唔一定要呢 ...

[ 本文章最後由 linusivan 於 07-12-17 09:22 編輯 ]

DWE

對不起, 係沒得只係買PLAYMATE咭機.  再有其它問題, 請留言!:

==================================
原文章由 sizrachel 於 07-12-17 09:55 發表

HI LINUSIVAN:

請問有沒有 ONLY CARD 機& CARD 買????? 因為我套二手沒有 CARD 機要 CARD ? 請問有要幾錢 ? THANKS ! ...

我有朋友的BB出世(肥啫啫.好得意架...), 我同我朋友都想睇吓呢套教材. 有冇資料俾到我呢?  或者點樣聯络你?

原文章由 linusivan 於 07-8-15 00:16 發表
大家好,

[ 本文章最後由 hop304 於 07-12-18 18:23 編輯 ]

hop 304,

多謝你的查詢, 我已pm給你.  再聯絡!

====================================
原文章由 hop304 於 07-12-18 18:22 發表
我有朋友的BB出世(肥啫啫.好得意架...), 我同我朋友都想睇吓呢套教材. 有冇資料俾到我呢?  或者點樣聯络你?

hihi,我想問zippy and me 及 all day long,有冇得就咁買,因為我朋友有sing alone 及 play alone,我睇過好鐘意,我想買這方面的dvd
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作
‹ 上一主題|下一主題