用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

NODDY

Noddy係咪一定要成套教材買﹖
可唔可以散買佢d vcd/dvd﹖如可,去邊度買﹖

你係咪想要資料 ,我pm左你。

原文章由 macymom 於 07-9-18 17:04 硐表

今日有間叫"時代出版社"打比我, 話有一套NODDY新既教材, 包括有60本故事書, 6隻cd教發音(故事書), 6本家長手冊, 仲有300張flash card, 8隻Noddy CD, TOTAL  hk$680, 原價$2,xxx , 唔知佢真定假, 話香港暫時冇得買, 要下個月先有得買, 又話d幼稚園都搵佢做教材. 你地比d意見呀,

[ 本文章最後由 abiabi 於 07-9-20 15:35 編輯 ]

Is the "英檢小天才" good ? Any comment on this ???

原文章由 yotal 於 07-9-20 12:30 硐表
你係咪想要資料 ,我pm左你。

Noddy English World台灣版
我買左台灣版既Noddy English World,台灣可以分開買,唔使一買買成套,因為我bb仲細,得六個月,所以淨係買左主教材用住先,反正個話劇起碼要二歲幾三歲先用得。台灣果套係同香港果套一樣架,不過香港 ...

Could you help to provide some information ? pls PM, Thanks!

醒目開學勳章

好開心呀 ,朋友台灣識人,幫我以友情價買到Noddy English (台灣版),明天就會由台灣空運到港,好緊張好心急呀,因為我同蕎蕎,仲有蕎蕎爸都好鍾意隻demo碟,蕎蕎每次都睇到拍晒手
有冇其他媽咪買左?你地個B鍾意嗎?

Me too, i will go to taipei in April as well... so anyone where can i buy the Noddy at TW?

Could you pls. provide the info. to me too?

請問喺邊度訂台灣版Noddy English World +讀咭機?

原文章由 janice620 於 08-3-17 13:06 發表
而家訂緊台灣版Noddy English World +讀咭機都係
$3350,好抵!
[img align=left]http://bd.lilypie.com/SnzSp8.png[/img]

我想問:我係7-11買左100蚊有8隻dvd俾我個女睇,我聽到佢講w係讀成"dim b u", 但w唔係要讀成"double u"先岩咩?
我唔知仲俾唔俾我個女睇好...

但係早幾日個教育顧問先上門介紹過, 成3萬蚊喎, 有20個主題教學的故事書, DVD, CD, 歌書, flashcard, 讀咭機, activity book.
佢話同台灣版唔同喎 !

原文章由 abiabi 於 07-9-20 15:34 發表
今日有間叫"時代出版社"打比我, 話有一套NODDY新既教材, 包括有60本故事書, 6隻cd教發音(故事書), 6本家長手冊, 仲有300張flash card, 8隻Noddy CD, TOTAL  hk$680, 原價$2,xxx , 唔知佢真定假, 話香港暫時冇得買,  ...

請問你幾時係seven 買ga? e + 仲有冇呀, 我好似冇見過咁ge!!
原文章由 ttlucky0303 於 08-4-24 10:32 發表
我想問:我係7-11買左100蚊有8隻dvd俾我個女睇,我聽到佢講w係讀成"dim b u", 但w唔係要讀成"double u"先岩咩?
我唔知仲俾唔俾我個女睇好...

janice620

Could you please pm info for me?  Many thanks.
原文章由 janice620 於 08-3-17 13:06 發表
而家訂緊台灣版Noddy English World +讀咭機都係
$3350,好抵!

Janice620
請PM有關資料給我好嗎 ?
Thx

$3350,好抵!

HI,

I also want to buy 台灣版Noddy English World +讀咭機.
Please PM有關資料給我.
THANK YOU!

i would like to get more info, pls PM me ~~