用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 咁多教材,你地點揀
go

咁多教材,你地點揀 [複製鏈接]

剛剛去完2個展覽,有好幾套教材,我了解過2套,都係唔係好知每套特點同過人之處係咩,有無用家可以比啲意見

English-Time
Time-Edu (noddy)
廸士尼美語
...
   0    0    0    0

我就揀咗montessori Hurray English,我之前都有聽過 english time 同 DWE,但聽完montessori之後,我覺得佢好啲,所以就買咗........

請問hurray係點操作同個原理係點樣?  可否詳細再分享下教材內容?

原文章由 Babysiu 於 07-8-14 04:29 PM 發表
我就揀咗montessori Hurray English,我之前都有聽過 english time 同 DWE,但聽完montessori之後,我覺得佢好啲,所以就買咗........

係呀,我上年bb展都買咗套GC phonic比仔仔(果時幾個月大),但係發覺都只係個工人日間播比佢睇/聽,作用不大,因為佢依家都未識晒26個字母。反而有些全職媽咪o既bb(同我仔仔一樣大),已經識晒

所以都無買其他教材返來,因為我覺得要自己配合同bb一齊用先有效law

montessori Hurray English 適合幾歲o既小朋友呀?
‹ 上一主題|下一主題