用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 兒童 及成人 拉丁舞
樓主: Jolin726
go

兒童 及成人 拉丁舞 [複製鏈接]

可否給我老師的聯絡呀? 我想揾人敎我個女呀!

原文章由 elainL 於 07-8-13 18:44 硐表
我之前有個拉丁老師 , 佢教成人及小朋友 , 好細心..見佢有幫小朋友出比賽 , 都攞獎 ..都幾好.又唔貴 佢自己香港社交舞職業5項冠軍.我都會再學番...詳情pm 我吧 ...

回覆 #2 elainL 的文章

Hi,
Can you pm the detail to me. Thanks!!

: :

Can you pm me more details? Tks a  lot.
原文章由 Hilouey 於 07-8-20 22:19 硐表
hihi

我個女跟現在的老師学800元11堂小組.学了1年參加了幾次比賽跳單人都拿了幾、次獎如果跳得好會找舞伴

hilouey

*你就是我的奇迹,謝謝您*

原文章由 elainL 於 07-8-13 18:44 硐表
我之前有個拉丁老師 , 佢教成人及小朋友 , 好細心..見佢有幫小朋友出比賽 , 都攞獎 ..都幾好.又唔貴 佢自己香港社交舞職業5項冠軍.我都會再學番...詳情pm 我吧 ...

我也有興趣, please email the information to me.  Thanks.

[email protected]

my daughter is 6 years old and looking for the Latin dance, pls send me the details at [email protected], many thanks.

我都好有興趣, 可唔可以 PM detail 比我,
麻煩晒!
我有兩個小寶寶,哥哥6歲幾,細佬10個月大o勒 !

拉丁舞

我都好有興趣, 可否PM資料比我!

Many thanks!

唔知嗰個叫elainL的有冇覆過你哋,有關老師的資料呢!
我家陣打算自己組班,你哋有冇興趣 JOIN 埋一齊呀?
時間地點可以到以下topic睇詳細資料,啱的話可以揾Oscar媽報名
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1255781

QUOTE:

原文章由 C.C.Ho. 於 08-1-5 12:37 發表
唔知嗰個叫elainL的有冇覆過你哋,有關老師的資料呢!
我家陣打算自己組班,你哋有冇興趣 JOIN 埋一齊呀?
時間地點可以到以下topic睇詳細資料,啱的話可以揾Oscar媽報名
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid= ...

可否比個老師啲詳情我呀! 唔該. 另請告知在何處上堂?

Thank you so much

Please check mail

原文章由 wwkiu 於 08-1-7 15:45 發表

可否比個老師啲詳情我呀! 唔該. 另請告知在何處上堂?

Thank you so much

原文章由 C.C.Ho. 於 08-1-7 16:35 發表
Please check mail

Thank you

回覆 #7 Hilouey 的文章

hi,
my daughter is 5 years old, would u pm the detail to me. Thanks!!

Hilouey & elainL 都唔覆人嘢架! 我之前都pm 問過佢哋架,end-up等咗兩個幾月都唔見有回覆過任何嘢law

原文章由 cherlymama 於 08-1-9 10:07 發表
hi,
my daughter is 5 years old, would u pm the detail to me. Thanks!!

hi,
would you pm to me, thanks.

hi,

家陣,我和Oscar媽打算自組開班,你有没有興趣Join埋一齊?

地點:馬鞍山體育館  (因體育館既舞蹈室係 1 月份餘下的星期六已 full 晒, 如有興趣的媽咪可否幫忙租用閣下住宅的會所內的舞蹈室及活動室-要有大鏡及必須是木地板)
時間: 逢星六 1:30-3:00 or 2:00-3:30 (導師指定最少個半鐘)
年齡: 5 歲或以上
堂費: 約$100/堂 (另夾場租) 堂費是跟據人數而定

有興趣的可pm我 或 Oscar媽

原文章由 purpleann 於 08-1-9 17:35 發表
hi,

我想問下...沙田有無ka...我想比亞仔學....

沙田大會堂有架! 但我去睇過上堂,敎得麻麻地,同時間唔係咁啱,全部都唔係星期五/六的,所以先我組班。

原文章由 adaleung0716 於 08-1-10 11:48 發表
我想問下...沙田有無ka...我想比亞仔學....
‹ 上一主題|下一主題