用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 ...
樓主: eyan
go

追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 [複製鏈接]

eyan,
首先感激你地付出左咁多時間同精神 做得好好!!
我想問下而家要唔要電重案組呢?
我想fax去鄧生,有無電話可以cfm一下收齊,
因我有幾個家長會有好多張紙.
有齊人數我再報名,會唔會太遲呀!

原文章由 eyan 於 07-8-6 20:23 發表
首先我要代yuenwa ,qc ,bobomami,多謝大家支持我們於8月5日的集體行動,令到天x泳會的事件得到廣泛報導,令警方正視這單案件!但這是不足夠的,我們仍須繼續喚起所有人的注意,因為一宗刑事案件可以檢控與否,決定權在 ...

星期三我會出席.

1.) quincy121hk
2.) bobomami
3.) monmonkei
4.) CamayLO
5.) CodyMother
6.) 352352  + 3個人
7.) yuenwa (我會遲到, 但我亞媽, 我老公同我個女會先到)
8.) BoBo (會遲到)
9.) 牛牛
10)amy3010(已傳資料)
11) 1999
12) 正媽 (我 6:30 到, 7:30 要走)
13) eyan

星期三我不會出席.但會自行fax文件給鄧先生

1.) enngi
2.) 樂基兒
3.) aves_y
4.) chyim
5.)bbkayiu02
6.) OLmommy (投訴信及資料已傳至22417235)
7.) 日本仔mama
8.) pamlam
9.) andy.ma
10) heiheihoney
11) yy-baba (Information faxed to 22417325,
                     will try to  be there)
12) iloveandy (Emily)
13) sng (已傳真資料給鄧先生)
14) ChloeMak "巳傳資料"
15.) dordormama (已fax 資料)
16 ) MonAnson(FAXED)
17)  MJ ( FAXED)
18 ) Johnma (已fax, 對唔住要接仔仔去唔到)
19) elle1128 x4 (投訴信及資料已傳至22417235)

‹ 上一主題|下一主題