用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 靈量堂校服問題?
go

靈量堂校服問題? [複製鏈接]

我想請問靈量堂校服入面件白t shirt,可以邊到買?我搵唔到白t shirt,但我唔想用底衫....
   0    0    0    0

原文章由 Vincent913 於 07-8-3 00:05 發表
我想請問靈量堂校服入面件白t shirt,可以邊到買?我搵唔到白t shirt,但我唔想用底衫....

Do you mean LLC?  If so, you can buy the main white T-shirts as alright in any shop such as Bossini even though some color prints because the boys will wear the vest as well and this will cover the color print....

醒目開學勳章

白色polo shirt都得ga, 有小小公仔都ok ga, 不過我個仔o個陣都係著底衫嘅, 夠晒舒服嘛

原文章由 Vincent913 於 07-8-3 00:05 發表

校服件白色t-shirt,個袖有花邊喎,點樣在外面買?唔係應該在校服公司買嗎?
「你若聽從耶和華─你神的誡命,就是我今日所吩咐你的,謹守遵行,不偏左右,也不隨從事奉別神,耶和華就必使你作首不作尾,但居上不居下。 」(申命記28:13-14)

我們的網誌:
hk.myblog.yahoo.com/BY-WH
‹ 上一主題|下一主題