用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 Letter Land
樓主: LaLa
go

Letter Land [複製鏈接]

Re: Letter Land

我個女讀緊N1, 睇左你地個TOPICS, 即入來睇, 因我個女學校而家就係用緊LETTERLAND教佢地, 但個D歌仔我唔識唱, 學校JUST 派張歌詞, 同依靠個女返來唱下, 咁我先知咋!!!
咁我而家呢個CASE, 咁我應買D咩東東來START呢???

OH~~我打左去太古問, 佢話寄CATALOGUES我睇下先!!!

唉...你地去左46個個講坐喇, 我衰啦, 佢之前寄左catalogue俾我, 我都未得閒睇, 尋晚睇左先知錯過左一個好機會去認識letterland, 不過由etc寄俾我既catalogue中, 基本上佢要我地買既野得4樣, 總共都係450蚊, 其實係唔係基本入場費呢...我尋晚睇緊個d 好colourful既catalogue時, 我個女問我睇咩野, 我話letterland丫麻, 佢即話, 我又要, 我要呀媽咪。其實佢而家學校係用緊letterland教佢地, 所以我都會買, 佢點解咁鐘意好大原因係學校教緊, 同埋個上個聖誕party表演主題就係letterland, 佢係其中一個角色, 加深左佢對letterland既興趣。
仲有, 我本好想去太古個showroom睇, 但佢開既時間真係去唔到 10:00到4:00, 星期六日都唔開, 叫人地點去o者。

想問,而家除左ETC之外, 仲有冇其他地方有LETTERLAND既野賣呢?? 我之前幫襯開個間BOOK SHOP CLOSED了。嗚~~~

KITTYLOCK>>THANKS~
‹ 上一主題|下一主題