用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會行動2已經順利結束,重有一位代收form未連絡我, ...
樓主: eyan
go

追討泳會行動2已經順利結束,重有一位代收form未連絡我,因地址吾清楚,請快快連絡我. [複製鏈接]

昨晚我沒有出席會議, (但已fax了文件給鄧生) 請問結果如何 ?

原文章由 山林 於 07-8-9 13:47 發表
昨晚我沒有出席會議, (但已fax了文件給鄧生) 請問結果如何 ?

請睇行動4個TOPIC

我已經將手上的小額form全部寄出了,如有任何問題或者收唔到可以PM我呀..

仲有呀.. 琴日因為公司有事出席唔到.. 對不起呀.. 咁多位.. 如果下次再有任何行動我一定會盡力出席的呀.. :loveliness:

剛剛tuen mun police station 打黎叫我落口供...要去tuen mun><""

係咪有係睇多人/少人 受苦佢先會

又要媽媽陪我...車錢都無埋:evil:

有無人收到一間自稱發瘟晴朗泳會既信呀

我都收到,佢地跟本就辦傻 ,回郵地址都係同一個地方,仲話自己冇任何瓜葛,真係傻上腦   

原文章由 ringoivy 於 07-9-5 09:11 發表
有無人收到一間自稱發瘟晴朗泳會既信呀   

仲有冇mami都收到佢地的信?

消委會都check到佢地有兩個名啦 不過佢要走法律隙你又真係吹佢唔漲既 之不過咁收唔到佢封信好地地, 一收到把鬼火想唔出手都唔得 挑釁我都未死過呀佢地
原文章由 kiu_bb 於 07-9-5 14:34 硐表
我都收到,佢地跟本就辦傻 ,回郵地址都係同一個地方,仲話自己冇任何瓜葛,真係傻上腦    :angryfire ...
‹ 上一主題|下一主題