用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 07-08 劍鳴k3仔集合處
樓主: ianmami
go

07-08 劍鳴k3仔集合處 [複製鏈接]

xxl.   Carson都係囗水多過茶0架, 唔知係未有個"言"字嘅人都鐘意講野呢!!

原文章由 xxl 於 07-8-1 14:34 發表
講開個 "言" 字, 我諗開個friend個小朋友個名, 配o左個 "沛" 字, 個音好好, 但係佢好後悔, 因為個小朋友真係好多野講.....::" />

o甘配個 "惜" 或者 "慎" 字會5會好d: :

[quote]原文章由 Carson_mum 於 07-8-1 15:07 發表
xxl.   Carson都係囗水多過茶0架, 唔知係未有個"言"字

carson_mum >> 仲有兩個月生喇 ?? 咁怏 ??? 蝦仔咁怕羞唔係好肯講野, 早知就幫佢改個有 "言" 字既名啦

Ianmami >> 尋晚你地一家三口走到好似灰姑娘敢走到裙拉褲甩, 好搞笑... btw, ian 尋晚好靚仔呀 ! 我話佢知你地去飲, 蝦仔問我你地去飲咩野, 我話去飲酒, 跟住蝦仔話 "ian 實飲好多啦..."

[ 本文章最後由 大頭蝦 於 07-8-1 17:12 編輯 ]

xxl,
咁對妹妹未好唔公平??? Carson就囗水多過茶; 妹妹就守口如瓶???

原文章由 xxl 於 07-8-1 15:22 發表
o甘配個 "惜" 或者 "慎" 字會5會好d: :

蝦仔媽; 真係快到有D驚 !!!

大頭蝦,蝦仔好了解ian 因ian 真係飲左好多......可樂   尋日我見蝦仔同ian 的對話, 感覺到佢地幾好朋友o甘.... 幾好笑...

carsonma, 攪gathering 去邊先.... 我arm arm 有個friend 有好介紹, 不過你大肚唔arm 啦....   

原文章由 大頭蝦 於 07-8-1 17:04 發表
carson_mum >> 仲有兩個月生喇 ?? 咁怏 ??? 蝦仔咁怕羞唔係好肯講野, 早知就幫佢改個有 "言" 字既名啦

Ianmami >> 尋晚你地一家三口走到好似灰姑娘敢走到裙拉褲甩, 好搞笑... : ...

morning  

carson_mum>> 如果對妹妹公平, 你就要快d拜聾耳陳為師la

原文章由 Carson_mum 於 07-8-1 17:52 發表
xxl,
咁對妹妹未好唔公平??? Carson就囗水多過茶; 妹妹就守口如瓶???

ianma,
有乜好嘢先?? 講嚟聽吓!!   襯妹妹未出世; 比我玩吓啦

原文章由 ianmami 於 07-8-2 00:41 發表
carsonma, 攪gathering 去邊先.... 我arm arm 有個friend 有好介紹, 不過你 ...

xxl.... !!!

carsonma, 去swimming ... 不~過你唔ok ....

原文章由 Carson_mum 於 07-8-2 11:55 發表
ianma,
有乜好嘢先?? 講嚟聽吓!!   襯妹妹未出世; 比我玩吓啦

xxl.... !!!

碌左落第七頁 ??

我哋比人「移動」完之後就上唔到第一頁啦!! 點算呀??!!

原文章由 大頭蝦 於 07-8-3 14:21 發表
碌左落第七頁 ??

我就會bookmark o左呢頁, 5駛每次搵餐飽

[quote]原文章由 Carson_mum 於 07-8-3 14:35 發表

原來bookmark咗都係唔見喎, 今次真係"迷失世界"

我bookmark後無5見播 不過會彈出o黎話我未log in 搞到我一日log in 幾次:tongue:

[quote]原文章由 EvaFong88 於 07-8-3 15:38 發表
原來bookmark

有無人可以教我點bookmark呢 ?  我花左好多時間至搵得番呢一版問野?

原文章由 ianmami 於 07-8-1 14:19 發表
huitung, 係啦. 蔡生係ian 個同學仔.. 由k1 開始ka 啦... 我都好想見下你同tung tung.

ianmami,

Good morning

好呀!  睇下有冇時間arm.  我暑期工返埋今個week ...   我都想見下你, ian見過, 但只係閃過 ...

hi

我就會先搵自己鐘意o既版頁, 然後o係上面o既tool bar, 按 "我的最愛" , 之後找 "加入我的最愛", 完成la

下次想再入呢版, 就先開ie, 然後o係上面tool bar, 按 "我的最愛", 再在果list 入面搵番佢.

你試試得5得

原文章由 OnHo 於 07-8-4 12:34 發表
有無人可以教我點bookmark呢 ?  我花左好多時間至搵得番呢一版問野?

我都搵左 一輪才可以搵返呢個page. 真激死.... 你地bookmark 都唔見左呀

總之出出入入幾次, 先入得番嚟, 比佢攪到冇心機上BK!
我諗宜家上BK咪好囉, 一定唔會上唔到, 因為都冇嘜人上!:tongue:

hi all, 比我搵酊啦. 原來要去"幼稚園一覽" >>>>> 九龍城區 >>>>>>> 劍鳴幼稚園 » 07-08 劍鳴k3仔集合處 你地試下啦. http://discuz.baby-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=394

原文章由 EvaFong88 於 07-8-6 17:18 發表
總之出出入入幾次, 先入得番嚟, 比佢攪到冇心機上BK!
我諗宜家上BK咪好囉, 一定唔會上唔到, 因為都冇嘜人上!:tongue:

ianmami >> 你今晚落場嗎 ??
‹ 上一主題|下一主題