用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站 - part 29
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站 - part 29 [複製鏈接]

醒目開學勳章

come, 睇睇

原文章由 yw 於 07-7-16 14:46 發表

嘩!好熱鬧呀!!

come,
到時拎天書& 電話Card
俾你  

醒目開學勳章

記得提我攞 yuetma的書俾 YW

睇倒+覆左! THANK YOU:D

原文章由 雪文 於 07-7-16 14:50 發表
come, 睇睇

醒目開學勳章

收到mail未呀 ?

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 14:51 發表
睇倒+覆左! THANK YOU:D

醒目開學勳章

口水流..........

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 14:48 發表
尋日中午飯~我地又去左上次話好好食間酒樓度食, 一樣係椒鹽蝦, 燒茄子, 炒沙白(比蜆大隻好多的)~~超正!!!

I am waiting for new part in this morning lar....
原文章由 Jerry豬媽咪 於 07-7-16 14:42 發表
咁快就開新part, 人地頭先仲係舊part reply左添:tongue: :tongue:

醒目開學勳章

係囉, 睇吓佢條頸

原文章由 hermanpapa 於 07-7-16 14:57 發表
  I am waiting for new part in this morning lar....

All my favour wor......Hungry
原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 14:48 發表
尋日中午飯~我地又去左上次話好好食間酒樓度食, 一樣係椒鹽蝦, 燒茄子, 炒沙白(比蜆大隻好多的)~~超正!!!

剛剛收倒!

原文章由 雪文 於 07-7-16 14:56 發表
收到mail未呀 ?

, 好正wor

One Giraffe Here... You can see....
原文章由 雪文 於 07-7-16 14:59 發表
係囉, 睇吓佢條頸

諗下仲叫左乜野先~~~一個叫"炒X菌"(有好多菇類+魷魚), 魚, 炒蟹, 菜, 湯, 汽水仲有幾款忘記左, 埋單5XX.  

原文章由 hoganmama 於 07-7-16 15:02 發表
嘩, 好正wor

come
YW: 我有問題問你呀:
好呀!!
1. 你係咪又搭OX去泰國??? 係咪唔多掂??
去程隻機好舊!早晨得一件三文治+一pad沙律 唔掂
回程隻機新d!晚餐食chicken or beef 飯團::" /> 都ok的

2. 你地有無去野生動物世界同海洋世界? 多唔多野睇????
動物園~是行程包的,都幾多野睇,但我就...
個團在園內食午餐,有「惡」魚食,頂唔順law:-|
海洋世界~我地無去
其實day 4係我一家自己離團的,所以無去夢幻樂團。
我去左翟度翟同埋Siam一帶的商場。

3. 乘快艇去"島"度會唔會好"浪"? (我怕亞女暈+嘔)
勁拋喎,真係暈浪丸好d, 我仔視為一項刺激水上活動架 ,仲要坐船頭添

4. 有乜野"一定要買"的東西?????
我又覺得無物喎
夜市大笠地可以買平衫, 要慢慢揀
Bra Bar我唔著開名牌, 所以...唔關我事

我主要都係食野咋
Pattaya ~ 芒果糯米飯
導遊介紹的米通肉鬆(Bath200)好食
Swenese's雪糕Bath59 有3球&cream&香蕉
Big C ~買食野都好抵
如果去蜂蜜園,可以買Bath 20 / 3支的蜜糖水,好多飲d怪味礦泉水: )

椰青多數唔好飲,有d酸味, 椰皇好好多

諗到再話你知:D

好星期五俾「贏」你

[ 本文章最後由 yw 於 07-7-16 15:25 編輯 ]

有人知osim個隻幾$同埋好唔好用? 屋企部吸塵機壞左, 好彩尋日大掃除, 掃到最後先打柴咋, 唔係真係大鑊

醒目開學勳章

come,幾時帶團去南澳吃海鮮.
唉...听你講到我又好想去惠州吃大排檔的河鮮啦

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 15:07 發表
諗下仲叫左乜野先~~~一個叫"炒X菌"(有好多菇類+魷魚), 魚, 炒蟹, 菜, 湯, 汽水仲有幾款忘記左, 埋單5XX.  

醒目開學勳章

我而家用掃把型的, 好用.
永x信用卡送的.

原文章由 hoganmama 於 07-7-16 15:08 發表
有人知osim個隻幾$同埋好唔好用? 屋企部吸塵機壞左, 好彩尋日大掃除, 掃到最後先打柴咋, 唔係真係大鑊

YW: 唔該晒!
C啦, 我同我女都唔坐得"拋"船呀!!!
(一定要帶多幾個膠袋先得啦!):cry: :cry: :cry:

原文章由 yw 於 07-7-16 15:08 發表
come
YW: 我有問題問你呀:
好呀!!
1. 你係咪又搭OX去泰國??? 係咪唔多掂??
去程隻機好舊!早晨得一件三文治+一pad沙律 唔掂
回程隻機新d!晚餐食chicken or beef 飯團: 都ok的

2. 你地有無去 ...

必食雪糕火鍋, yummy!

我屋企都有把掃把型, 2用壞鬼左
原文章由 雪文 於 07-7-16 15:12 發表
我而家用掃把型的, 好用.
永x信用卡送的.

必吃, 唔知點講係咩, 係d麵包點d醬, 超好食
‹ 上一主題|下一主題