用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天晴泳會完全唔掂呀
go

天晴泳會完全唔掂呀 [複製鏈接]

我就快比天晴泳會激氣, 早一兩個月幫個仔同外甥報左暑期泳班,
但等到學之前幾日都未收到任合通知, 咪打電話去問, 其實我一直都收唔到email, 收到之後火都黎埋, 同我報個日都唔同, 佢地仲要同我講話條款寫明"所有更改,如不另行通知"吹脹,但我仲未見到呢個條款, 跟住諗住退款, 佢地又話未必退, 而家搞到成個暑假活動亂晒,有無同病相憐既媽咪.而家我真係好無信心對呢間野,我問佢地可以點投訴,佢地叫我打去消委會. 吹脹
   0    0    0    0

原文章由 河馬媽咪 於 07-7-14 12:59 發表
唉.......
我都報左, 但係時間同地點都不變, 聽其他mami講, d教練得個十幾歲, 而家都唔知點算好呀!我去唔去上堂好呀!

當然去啦!! 重要去足呀!....都比了錢!
如果學得唔好, 先搵其他教練啦!!

就算搞退款都要等兩個月,有無人媽咪都報左名呀?而家真係好火呀

佢係咪肯退全數俾你?我尋日打去問,佢哋話最多退兩成
原文章由 謙謙媽ME 於 07-7-14 13:52 發表
就算搞退款都要等兩個月,有無人媽咪都報左名呀?而家真係好火呀

大家唔駛驚佢啲所謂條款,我問過消委會啦,佢地話如果在收款先見到的條款是不成立的,一起到消委會告佢啦!!

各位媽咪好,我個女今日第一堂,個教練得十多歲,仲離譜就係我個女個班年齡由三歲到十八歲都有,點教呀,我仲報咗三個course添,簡直比人老點呀!

我都係3個course,下晝去,大家話去唔去好呀

原文章由 ww? 於 07-7-15 11:32 發表
我都係3個course,下晝去,大家話去唔去好呀

去啦,比晒錢囉,就算學吾識都比佢浸下水,等佢習慣下無0廿驚水先.如果真係驚既就自費入場睇實,我都諗住自費入場.

我最初想報的,後來諗過無報到,最後比囡囡去返康民處學,出年先報私人1對1,其實我問左好多間,佢尼間太平啦!好似好抵,原來係貨不對版,我打去問咁細小朋友點一堂學2小時,佢就話可以,我唔想2小時,就一小時一堂分開學,睇怕都係呃我,真係好彩無報!

得閒黎參觀霖霖blog,留個言!
http://hk.myblog.yahoo.com/maggielau0705/

咁有無媽咪諗住退款呀?佢班職員話要寫退款信,黑店黑店,我仲叫埋我細佬個仔報添,如果真係退唔到,我又要自己比返,煩死呀,有無退款信格式呀

退款   都唔知幾時先退到(仲唔知退到幾多)   不如拿拿淋學埋去好過

請問有無bk媽咪識d區議員, 問吓佢地幫唔幫到手

原文章由 謙謙媽ME 於 07-7-15 19:26 發表
咁有無媽咪諗住退款呀?佢班職員話要寫退款信,黑店黑店,我仲叫埋我細佬個仔報添,如果真係退唔到,我又要自己比返,煩死呀,有無退款信格式呀
‹ 上一主題|下一主題