用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 吾該"天晴泳會"揾個人出黎bk講清楚好吾好呀?? ...
go

吾該"天晴泳會"揾個人出黎bk講清楚好吾好呀?? [複製鏈接]

吾該"天晴泳會"揾個人出黎bk講清楚好吾好呀,問個教練佢都吾知頭吾知路,你地人又吾出,電話又打吾通,我地尼班呀媽真係比你地玩死呀,又話改左既時間實開到班,而家又話請假先??之前又話一對四,而家有媽媽話吾止tim.

吾該揾個人出黎交代清楚啦

[ 本文章最後由 eyan 於 07-7-13 17:39 編輯 ]
   0    0    0    0

頭先叫左個朋友幫我走上去屯門問,有4個人不停聽緊电話,但都係改唔返我想去嘅上練地点:cry:

"天晴"D人唔該出哩講淸楚, 交待點解解會咁 ............  再係禁邊個去學呀   遲早關門大吉

要求交代

係囉,咁唔得架喎,
呢個網道有個人,
個名叫天喬架,佢話公司忙冇回覆係難免,
要我地自己打去或e-mail聯絡返喎!
大家如果有咩想講同投訴,
就搵呢個人啦,呢間野咁樣o既,
人地搵泳會時,佢就大大聲認頭,
到有問題拖得就拖,問多幾問,人影都冇,真過份.

天晴泳會

Yesterday is 1:9,  and different range some is 3 yrs , some is 5 yrs, some is 9 yrs, is crazy, we haven't start the class yesterday.

原文章由 eyan 於 07-7-13 17:16 發表
吾該"天晴泳會"揾個人出黎bk講清楚好吾好呀,問個教練佢都吾知頭吾知路,你地人又吾出,電話又打吾通,我地尼班呀媽真係比你地玩死呀,又話改左既時間實開到班,而家又話請假先??之前又話一對四,而家有媽媽話吾 ...
‹ 上一主題|下一主題